Orijen hondenvoeding is een merk van hoogwaardige hondenvoeding dat bekend staat om zijn focus op kwaliteit, voeding en de gezondheid van huisdieren. Het bedrijf is gevestigd in Canada en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van voedsel dat is gemaakt met verse, regionale ingrediënten van hoge kwaliteit. Orijen stelt zichzelf tot doel om een complete voeding te bieden die voldoet aan de voedingsbehoeften van honden van alle leeftijden en maten, van puppy’s tot volwassen honden en van kleine tot grote rassen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Orijen hondenvoeding is het gebruik van “biologically appropriate” ingrediënten. Dit betekent dat de ingrediënten in het voer zoveel mogelijk overeenkomen met wat honden in het wild zouden eten. Het voer bevat veel eiwitten, afkomstig van vlees en vis, en bevat weinig koolhydraten. Orijen gebruikt ook alleen maar vers vlees van lokale boerderijen en vis die in de omgeving is gevangen. Hierdoor kan het bedrijf de kwaliteit van zijn ingrediënten beter controleren en kan het de impact op het milieu beperken door het verminderen van de transportafstanden.

Een ander uniek aspect van Orijen hondenvoeding is het gebruik van hele prooien. Dit betekent dat het voer niet alleen het vlees bevat, maar ook de organen, botten en kraakbeen van het dier. Dit is een belangrijk onderdeel van het dieet van honden in het wild, omdat ze hierdoor de voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven.

Orijen hondenvoeding is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder puppyvoer, volwassen voer en senior voer. Daarnaast biedt Orijen ook speciaal voer aan voor honden met een gevoelige maag, allergieën en andere voedingsbehoeften. Het bedrijf gebruikt geen synthetische conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen, waardoor de voeding natuurlijk en gezond blijft voor honden.

Ten slotte heeft Orijen ook aandacht voor duurzaamheid. Het bedrijf is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en heeft een aantal maatregelen genomen om de duurzaamheid van zijn producten te vergroten. Zo gebruikt Orijen alleen maar ingrediënten die afkomstig zijn van duurzame bronnen en zorgt het ervoor dat de verpakkingen van het voer recyclebaar zijn.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01