Benchkussen voor de hond

Ben je op zoek naar een comfortabele plek voor je hond om te rusten in zijn bench? Dan zijn benchkussens een ideale oplossing. Bij Petfactor hebben we een ruime selectie aan benchkussens in verschillende soorten en maten, zodat je altijd een hondenkussen kunt vinden dat bij jouw hond en zijn bench past.

Lees meer

Wat zijn benchkussens?

Benchkussens zijn zachte kussens die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt in een hondenbench. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten en bieden je hond een comfortabele en gezellige plek om te rusten in zijn bench.

Soorten benchkussens

Bij Petfactor hebben we een breed assortiment aan benchkussens, zodat je altijd het juiste kussen kunt vinden voor jouw hond. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten die wij aanbieden:

Benchkussen met opstaande rand

Een benchkussen met opstaande rand biedt extra comfort en ondersteuning aan je hond. De opstaande rand zorgt ervoor dat je hond veilig en comfortabel kan liggen en voorkomt dat hij uit de bench glijdt. Dit type kussen is ook ideaal voor honden die graag tegen iets aanleunen tijdens het rusten.

Waterproof benchkussen

Een waterproof benchkussen is perfect voor honden die van avontuur houden en vaak vies en nat thuiskomen. Het kussen is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, zodat je hond altijd een droge en comfortabele plek heeft om te rusten.

Orthopedisch benchkussen

Een orthopedisch benchkussen biedt extra ondersteuning aan honden met gewrichtsproblemen of die herstellende zijn van een operatie. Het kussen past zich aan de vorm van het lichaam van de hond aan en verlicht de druk op de gewrichten, waardoor je hond comfortabeler kan rusten.

Benchkussen antislip

Een benchkussen met antislip bodem voorkomt dat het kussen verschuift in de bench. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort voor je hond.

Nano benchkussen

Een nano benchkussen is gemaakt van speciaal behandeld materiaal dat vuil- en waterafstotend is. Het kussen is gemakkelijk schoon te maken en biedt je hond een hygiënische en comfortabele rustplaats.

Benchkussen schapenvacht

Een benchkussen met schapenvacht biedt extra comfort en warmte aan je hond. Het zachte materiaal imiteert de vacht van een schaap en voelt warm en knus aan.

Afwasbaar benchkussen

Een afwasbaar benchkussen is gemakkelijk schoon te maken en biedt je hond een hygiënische rustplaats. Het kussen kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen, waardoor het altijd fris en schoon blijft.

Waarop letten bij het kopen van benchkussens?

Bij het kopen van een benchkussen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hieronder vind je enkele tips die je helpen bij het maken van de juiste keuze:

Afmetingen

Het is belangrijk om de juiste maat benchkussen te kiezen voor de bench van je hond. Meet de afmetingen van de bench op en kies een kussen dat past bij de afmetingen. Bij Petfactor hebben we benchkussens in verschillende maten, waaronder 90×60, 90×55, 75×50, 100×70, 107×70, 120×75 en 60×40.

Materiaal

Bekijk welk materiaal het meest geschikt is voor jouw hond en zijn behoeften. Bedenk bijvoorbeeld of je hond graag tegen iets aanleunt tijdens het rusten of dat hij de voorkeur geeft aan een zachte en warme plek.

Onderhoud

Bekijk of het benchkussen gemakkelijk schoon te maken is en of het in de wasmachine kan worden gewassen. Dit is vooral belangrijk als je een hond hebt die vaak vies en nat thuiskomt.

Conclusie

Bij Petfactor hebben we een ruime selectie aan benchkussens in verschillende soorten en maten, zodat je altijd een kussen kunt vinden dat past bij jouw hond en zijn behoeften. Het is belangrijk om op de afmetingen, het materiaal en het onderhoud van het kussen te letten bij het maken van de juiste keuze. 

Bekijk onze categorie hondenbedden en slaapplaatsen voor nog meer opties voor je hond. Bestel nu en zorg ervoor dat je hond altijd een comfortabele en gezellige plek heeft om te rusten! Mocht je op zoek zijn naar een ander hondenartikel? Kijk dan eens in onze andere categorieën. 

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01