Hondenvoer

Heeft je hond honger en heb je hondenvoer nodig? Je wilt graag dat jouw hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en wilt de beste hondenvoering hebben?

Bij Petfactor vinden we dat iedere hond het beste verdient, en dat begint met het juiste hondenvoer. In ons uitgebreide honden assortiment vind je een scala aan voeding, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw trouwe viervoeter.

Lees meer

Wat is Hondenvoer?

Hondenvoer is een essentieel onderdeel van de dagelijkse behoefte van jouw hond. Het bevat de nodige voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van je hond. Variërend van hypoallergeen tot veganistisch, er is altijd een soort voer dat past bij jouw hond.

Wat kun je met Hondenvoer?

Met hondenvoer zorg je ervoor dat je hond de juiste balans aan voedingsstoffen binnenkrijgt. Of je nu een pup hebt die snel groeit en veel energie heeft, of een oudere hond die speciale voeding nodig heeft, met ons assortiment puppy voer en senior hondenvoer vind je altijd het juiste voer voor jouw hond.

Soorten Hondenvoer

Bij Petfactor hebben we verschillende soorten hondenvoer in ons assortiment.

Hypoallergeen Hondenvoer

Dit hondenvoer is speciaal ontworpen voor honden met voedselallergieën of -intoleranties. Ons assortiment hypoallergeen hondenvoer biedt voeding die de kans op allergische reacties minimaliseert.

Graanvrij Hondenvoer

Voor honden met een intolerantie voor granen hebben we een breed assortiment aan graanvrij hondenvoer.

Biologisch / Natuurlijk Hondenvoer

Ons assortiment biologisch / natuurlijk hondenvoer is gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit, zonder kunstmatige toevoegingen.

Senior Hondenvoer

Senior hondenvoer is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van oudere honden.

Puppy Voer

Jonge honden hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Ons assortiment puppy voer is hier speciaal voor ontworpen.

Vers Hondenvoer

Vers hondenvoer is, zoals de naam al doet vermoeden, vers bereid en dient gekoeld te worden bewaard. Het kan een geweldige manier zijn om je hond een dieet aan te bieden dat dicht bij hun natuurlijke voedingspatroon ligt. Bekijk ons assortiment aan vers hondenvoer.

Vegetarisch Hondenvoer

Voor eigenaren die hun huisdier een vegetarisch dieet willen geven, bieden we een selectie van uitgebalanceerde vegetarisch hondenvoer aan.

Vegan Hondenvoer

Net als bij vegetarisch hondenvoer, biedt ons vegan hondenvoer een plantaardig alternatief voor conventionele hondenvoer.

Diepvries Hondenvoer

Diepvries hondenvoer is een uitstekende optie voor eigenaren die hun honden een rauw dieet willen aanbieden, zonder de gedoe van het voorbereiden van rauw vlees.

Geperst Hondenvoer

Geperst hondenvoer wordt gemaakt door ingrediënten samen te persen bij een lagere temperatuur, wat de voedingsstoffen beter conserveert.

Natvoer

Natvoer is vaak een favoriet bij honden, dankzij de smakelijke sauzen en de textuur.

Droogvoer

Droogvoer is een populaire keuze onder eigenaren vanwege de lange houdbaarheid en het gemak van portiecontrole. Bekijk ook onze selectie droogvoer brokken.

Gezond Hondenvoer

Ons assortiment gezond hondenvoer biedt voeding die speciaal is ontworpen om je hond gezond te houden, met een evenwichtige mix van voedingsstoffen.

Houdbare Worst

Voor een gemakkelijke en lekkere traktatie, bekijk onze selectie van houdbare worsten voor honden.

Waarop letten bij het kopen van Hondenvoer

Bij het kopen van hondenvoer is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van je hond. Hier zijn een paar dingen om op te letten:

De leeftijd van je hond

Het is belangrijk om een voer te kiezen dat past bij de leeftijd van je hond, zoals puppy voer voor jonge honden en senior voer voor oudere honden.

De gezondheid van je hond

Honden met specifieke gezondheidsproblemen, zoals allergieën of intoleranties, kunnen baat hebben bij speciaal hondenvoer, zoals hypoallergeen of graanvrij hondenvoer.

De voorkeur van je hond

Sommige honden hebben een voorkeur voor bepaalde soorten voer, zoals natvoer, droogvoer of geperst voer. Probeer verschillende soorten uit om te zien welke je hond het lekkerst vindt.

Conclusie

Het juiste hondenvoer vinden kan een uitdaging zijn, maar bij Petfactor maken we het je makkelijk. Met ons brede assortiment aan hondenvoer, van hypoallergeen tot veganistisch, vind je altijd het perfecte voer voor jouw trouwe viervoeter.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01