Kattensnacks

Bij Petfactor vind je een breed assortiment aan heerlijke en verantwoorde kattensnacks voor jouw geliefde huisdier. Onze snacks variëren van vloeibare kattensnacks tot gezonde en biologische opties. Ontdek ons aanbod en kies de perfecte traktatie voor jouw kat!

Lees meer

Wat zijn kattensnacks?

Kattensnacks zijn smakelijke traktaties die je aan jouw kat kunt geven als beloning, tussendoortje of gewoon om ze te verwennen. Ze zijn er in verschillende vormen, smaken en samenstellingen, zodat er altijd wel een snack is die bij jouw kat past.

Wat kun je met kattensnacks?

Kattensnacks kunnen gebruikt worden om je kat te belonen, hun aandacht te trekken, als aanvulling op hun dagelijkse voeding, of om het geven van medicatie te vergemakkelijken. Ze zijn ook ideaal om de band tussen jou en je kat te versterken en kunnen helpen bij het trainen van je kat.

Soorten kattensnacks

Bij Petfactor hebben we een divers aanbod aan kattensnacks, passend bij iedere voorkeur en behoefte.

Vloeibare kattensnacks

Onze vloeibare kattensnacks zijn perfect voor katten die van een smeuïge traktatie houden. Ze zijn gemakkelijk te geven en kunnen ook worden gebruikt als topping op het dagelijkse voer.

Gezonde kattensnacks

Gezonde kattensnacks zijn ideaal voor katten die op hun gewicht moeten letten of een speciaal dieet volgen. Ze bevatten vaak minder calorieën en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Biologische kattensnacks

Voor de milieubewuste kattenliefhebbers hebben we biologische kattensnacks in ons assortiment. Deze snacks zijn gemaakt van ingrediënten die op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd zijn.

Kattensnoepjes

kattensnoepjes zijn kleine, smakelijke traktaties die perfect zijn om je kat te verwennen of als beloning tijdens het trainen.

Waarop letten bij het kopen van kattensnacks

Ingrediënten

Let op de ingrediëntenlijst om te zorgen dat de snacks passen bij de voedingsbehoeften van je kat. Vermijd snacks met kunstmatige kleur- en smaakstoffen of te veel suiker.

Voedingswaarde

Kies snacks met een goede voedingswaarde, zodat je kat alle benodigde voeddingsstoffen binnenkrijgt. Houd rekening met de calorie-inname om overgewicht te voorkomen. 

Allergieën of dieetbeperkingen

Als je kat allergieën of specifieke dieetbeperkingen heeft, zorg er dan voor dat de kattensnacks die je kiest hieraan voldoen. Lees de ingrediëntenlijst zorgvuldig en raadpleeg eventueel je dierenarts voor advies.

Conclusie

Bij Petfactor vind je een uitgebreid assortiment aan kattensnacks en andere katten spullen om jouw kat te verwennen en te belonen. Van vloeibare kattensnacks tot gezonde en biologische opties, er is altijd wel een traktatie die bij jouw kat past. Let op de ingrediënten, voedingswaarde en eventuele allergieën of dieetbeperkingen bij het kiezen van de perfecte snack voor jouw kat.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01