Adaptil

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je hond te kalmeren in stressvolle situaties? Adaptil biedt een reeks producten die zijn ontworpen om zowel puppy’s als volwassen honden te helpen ontspannen. Met een geschiedenis die teruggaat tot de unieke relatie tussen honden en mensen, heeft Adaptil een oplossing gevonden om honden te helpen zich aan te passen aan ons moderne leven. Ontdek meer over dit merk en de producten die ze aanbieden op petfactor.nl.

Lees meer

Geschiedenis van Adaptil

Al 10.000 jaar hebben honden en mensen een speciale band opgebouwd. Door de jaren heen hebben honden zich aangepast aan de veranderende levensstijlen van mensen. Echter, het moderne leven kan soms stressvol zijn voor onze viervoetige vrienden. Hier komt Adaptil in beeld. Door het nabootsen van het Dog Appeassing Pheromone, een feromoon dat moederhonden produceren om hun pups te kalmeren, helpt Adaptil honden zich veilig en comfortabel te voelen in verschillende situaties.

Wat kenmerkt Adaptil

Adaptil is uniek omdat het zich richt op het welzijn van honden door het gebruik van natuurlijke feromonen. Deze feromonen, die normaal gesproken door moederhonden worden geproduceerd, geven pups een gevoel van veiligheid en comfort. Adaptil heeft deze feromonen nagemaakt om zowel jonge als oudere honden te helpen in stressvolle situaties. Of je nu een kat of een hond hebt, het is essentieel om te zorgen voor hun emotionele welzijn.

Wat verkoopt Adaptil

Adaptil biedt een verscheidenheid aan producten die specifiek zijn ontworpen om honden te kalmeren en te helpen ontspannen.

AdaptiVerdamper

De Adaptil verdamper is een effectief hulpmiddel dat feromonen verspreidt in de omgeving om honden te helpen ontspannen in hun thuisomgeving.

Adaptil Halsband

De Adaptil halsband is ideaal voor onderweg en biedt continue ondersteuning, vooral in situaties buitenshuis.

Adaptil Spray

De Adaptil spray is perfect voor tijdelijk gebruik en kan direct op beddengoed, in kennels of in de auto worden gespoten.

Adaptil Junior

Adaptil Junior helpt puppy’s zich aan te passen aan hun nieuwe thuis en bevordert een betere socialisatie.

Adaptil Chews

De Adaptil chews zijn smakelijke hondensnoepjes verrijkt met kalmerende feromonen. Ideaal als traktatie en om je hond te helpen ontspannen.

Conclusie

Adaptil is een vertrouwd merk dat zich inzet voor het welzijn van honden. Of je nu een nerveuze pup hebt of een oudere hond die ondersteuning nodig heeft in stressvolle situaties, Adaptil heeft een oplossing. Bekijk het volledige assortiment op petfactor.nl en ontdek hoe je je hond kunt helpen zich gelukkig en ontspannen te voelen.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01