Advantix

Advantix, een toonaangevend merk onder Elanco, biedt hoogwaardige producten aan voor de gezondheid en verzorging van honden. Als je op zoek bent naar betrouwbare en effectieve oplossingen voor je trouwe viervoeter, dan is Advantix de keuze voor jou. Bekijk Petfactor voor het complete assortiment.

Lees meer

Geschiedenis van Advantix

Advantix is een merk dat valt onder Elanco, een bedrijf met een rijke geschiedenis in het bieden van oplossingen voor dierengezondheid. Elanco is toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid van dieren en het toevoegen van waarde aan de samenleving. Met producten verkocht in meer dan 90 landen en een team van ongeveer 9.000 medewerkers, heeft Elanco een solide reputatie opgebouwd in de dierengezondheidssector.

Wat kenmerkt Advantix

Advantix staat bekend om zijn focus op honden, met name in het bieden van oplossingen tegen vlooien en teken. Het merk is synoniem geworden met kwaliteit en betrouwbaarheid, en veel hondenbezitters vertrouwen op Advantix voor de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren. Of je nu een advantix pup product zoekt of een specifieke advantix vlooienmiddel voor je volwassen hond, Advantix heeft het allemaal.

Wat verkoopt Advantix

Advantix is gespecialiseerd in ontvlooingsmiddelen voor honden. Deze producten zijn ontworpen om honden te beschermen tegen schadelijke parasieten en om eigenaren gemoedsrust te geven.

Honden ontvlooingsmiddel

Het honden ontvlooingsmiddel van Advantix is een topkeuze voor hondenbezitters. Het biedt snelle en effectieve bescherming tegen vlooien, teken en andere parasieten. Met zijn gemakkelijke applicatie en langdurige werking is het een must-have voor elke hondenbezitter.

Conclusie

Advantix, onderdeel van Elanco, is een betrouwbaar merk dat zich inzet voor de gezondheid van honden. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor vlooien en teken of andere gezondheidsproblemen van je hond, Advantix heeft het product dat je nodig hebt. Bezoek Petfactor’s honden sectie voor meer informatie en producten.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01