Beaphar

Ben je op zoek naar kwalitatieve verzorgings- en gezondheidsproducten voor je huisdier? Beaphar is een merk dat al jaren een toonaangevend merk dat zich specialiseert in producten voor zowel honden als katten. Ontdek de uiteenlopende lijn van Beaphar producten bij Petfactor.

Lees meer

Geschiedenis van Beaphar

Beaphar startte als een klein familiebedrijf en is door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk. Met een passie voor dierenwelzijn hebben ze zich steeds verder ontwikkeld om aan de behoeften van elk huisdier te voldoen.

Wat kenmerkt Beaphar

Beaphar richt zich voornamelijk op de gezondheid en verzorging van honden en katten. Het merk staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten en de effectiviteit van zijn producten. Of je nu problemen hebt met vlooien bij je hond of je kat een kalmerend middel nodig heeft, Beaphar heeft de oplossing.

Wat verkoopt Beaphar 

Beaphar biedt een breed scala aan producten voor zowel honden als katten. Van vachtverzorging tot supplementen, het merk heeft alles om jouw huisdier gezond en gelukkig te houden.

Vachtverzorging

Houd de vacht van je hond glanzend en gezond met Beaphar’s assortiment van shampoo en zeep. Deze producten zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van honden.

Tandenpoetsen 

Gezonde tanden en tandvlees zijn essentieel voor het welzijn van je hond. Met Beaphar’s honden tandpasta en tandenborstel zorg je voor een frisse adem en sterke tanden.

Oorreiniger hond 

Een schoon oor is cruciaal voor het gehoor en de algemene gezondheid van je hond. Beaphar’s oorreiniger voor honden is perfect om oorinfecties te voorkomen.

Oogreiniger hond

Oogverzorging is een essentieel onderdeel van het welzijn van je hond. Beaphar’s oogreiniger is speciaal ontwikkeld om oogirritaties bij honden tegen te gaan.

Wondverzorging

Beaphar’s wondzorgproducten zoals de wondspray en wondzalf bieden snelle verlichting en bevorderen het genezingsproces bij snijwonden en schaafwonden.

Honden supplementen

Van glucosamine voor gewrichtsondersteuning tot schapenvet voor een gezonde huid, Beaphar’s assortiment honden supplementen biedt alles wat je nodig hebt voor een gelukkige en gezonde hond.

Honden medicijnen

Of je nu op zoek bent naar een effectief ontvlooingsmiddel of een kalmeringsmiddel voor je hond, Beaphar heeft betrouwbare oplossingen voor al je zorgen.

Katten supplementen

Van glucosamine voor gewrichten tot zalmolie voor een glanzende vacht, Beaphar biedt een breed scala aan supplementen speciaal voor katten.

Katten medicijnen

Katten kunnen ook wel eens ziek worden of last hebben van parasieten. Beaphar’s assortiment katten medicijnen is uitgebreid en biedt oplossingen voor uiteenlopende problemen, van ontworming tot ontvlooiing.

Dus, of je nu zoekt naar verzorgingsproducten voor je hond of kat, bij Petfactor en Beaphar vind je gegarandeerd wat je nodig hebt!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01