Beco

Beco is een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en het welzijn van onze planeet. Ze geloven dat we voor onze planeet moeten zorgen, net zoals we voor onze honden zorgen. Daarom maken ze producten van de hoogste kwaliteit op de meest duurzame manieren mogelijk. Bij Petfactor vind je een breed assortiment aan Beco-producten voor je hond.

Lees meer

Geschiedenis van Beco

Beco is opgericht met een duidelijke missie: een positieve impact hebben op het leven van huisdieren met zo min mogelijk impact op de planeet. Ze hebben vastgesteld dat de koolstofvoetafdruk van een hond even groot kan zijn als die van een 4×4 auto. Daarom hebben ze strategieën ontwikkeld om deze impact te verminderen en tegelijkertijd kwaliteitsproducten te leveren.

Wat kenmerkt Beco

Beco staat bekend om zijn duurzame benadering van huisdierproducten. Ze richten zich op het verminderen van de milieu-impact van honden en hun producten. Ze gebruiken zonne-energie voor hun hoofdkantoor en hebben het gebruik van maagdelijk plastic in hun bestverkopende producten verminderd. Bovendien zijn ze betrokken bij verschillende milieuprojecten en doneren ze aan goede doelen die zich inzetten voor de planeet.

Wat verkoopt Beco

Beco biedt een breed scala aan producten voor honden, waaronder hondenbakken, hondenspeelgoed, hondenbrokken, hondensnoepjes en poepzakjes en afveegdoekjes.

Hondenbakken

Beco’s hondenbakken zijn ontworpen met zowel functionaliteit als duurzaamheid in gedachten. Ze zijn stevig en gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Hondenspeelgoed

Beco’s touwspeelgoed is niet alleen leuk voor je hond, maar ook milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn perfect voor trek- en kauwspelletjes.

Hondenbrokken

De hondenbrokken van Beco zijn gemaakt van de beste ingrediënten en zijn gericht op traceerbaarheid en ethische landbouwpraktijken.

Hondensnoepjes

Beco’s hondensnoepjes zijn niet alleen smakelijk, maar ook gemaakt met aandacht voor het milieu. Ze zijn perfect als beloning voor je trouwe viervoeter.

Poepzakjes en afveegdoekjes

Met Beco’s duurzame poepzakjes en afveegdoekjes kun je de impact van het opruimen na je hond verminderen. Ze zijn zowel composteerbaar als gerecycled.

Conclusie

Beco is een merk dat zich inzet voor zowel de kwaliteit van hun producten als de gezondheid van onze planeet. Of je nu op zoek bent naar voeding, speelgoed of accessoires voor je hond, Beco heeft het allemaal. Bekijk het volledige assortiment op Petfactor.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01