Braaaf

Braaaf staat al jaren bekend als een specialist in het leveren van hoogwaardige hondensnacks. Bij het selecteren van producten voor hun viervoetige vriend zoeken eigenaren naar kwaliteit, variëteit en voedingswaarde. Braaaf beantwoordt aan al deze behoeften met een assortiment dat even divers als voedzaam is.

Lees meer

Geschiedenis van Braaaf

Geboren uit een passie voor het welzijn van honden, heeft Braaaf zich sinds zijn oprichting toegewijd aan het ontwikkelen van de beste hondensnacks. Gedreven door innovatie en toewijding, heeft het merk een sterke reputatie opgebouwd binnen de huisdierenindustrie.

Wat kenmerkt Braaaf

Braaaf focust zich voornamelijk op honden, maar houdt rekening met hun uiteenlopende voedingsbehoeften en voorkeuren. Het merk onderscheidt zich door het aanbieden van zowel conventionele als dieet-specifieke opties zoals vegetarische, veganistische en graanvrije hondensnacks. Daarnaast helpt Braaaf hondeneigenaren met oplossingen voor voedingsgevoeligheden en allergieën.

Wat verkoopt Braaaf

Braaaf’s uitgebreide assortiment bestaat voornamelijk uit hondensnacks en supplementen. Of je hond nu een zachte beloning of een stevige kauwsnack verkiest, Braaaf heeft iets voor elke voorkeur.

Hondensnacks

Braaaf’s hondensnacks zijn ontworpen om zowel smaakvol als voedzaam te zijn. Variërend van botten en kluiven tot gedroogde lekkernijen, biedt het merk een rijke selectie aan snacks. Er zijn ook vegetarische en vegan opties beschikbaar voor honden met speciale dieetbehoeften. Voor honden die van een zachte snack houden, zijn er ook de zachte hondensnacks. De kauw lustige viervoeter? Kies dan voor de kauwstaven.

Honden supplementen

Naast snacks, biedt Braaaf ook supplementen zoals zalmolie en schapenvet. Deze supplementen zijn ideaal voor honden die een extra boost nodig hebben voor hun vacht of algemene gezondheid. Bekijk het volledige aanbod aan hondensupplementen voor meer informatie.

Bekijk ook de andere merken in ons assortiment.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01