Carnis

Bent u op zoek naar kwalitatieve voeding en snacks voor uw huisdier? Dan is Carnis een merk om te overwegen. Met een heldere visie op de natuurlijke behoeften van huisdieren, staat Carnis bekend om zijn hoogwaardige en eerlijke producten. Of u nu een honden- of kattenbezitter bent, Carnis biedt een scala aan producten die aansluiten bij de voedingsbehoeften van uw trouwe viervoeter.

Lees meer

Geschiedenis van Carnis

Carnis heeft een passie voor het welzijn van dieren. Deze passie is de drijvende kracht achter de oprichting en groei van het merk. 

De naam Carnis, wat ‘vlees’ betekent in het Latijn, onderstreept de focus op natuurlijke voeding. Sinds de oprichting heeft Carnis zich gericht op het leveren van producten die dicht bij de natuur staan en zo puur mogelijk zijn.

Wat kenmerkt Carnis

Carnis is specifiek gefocust op honden en katten, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke behoeften van deze dieren. Ze gebruiken voornamelijk neutrale kleuren voor hun verpakking, wat de natuurlijkheid en puurheid van hun producten weerspiegelt. 

Voor veel eigenaren lost Carnis een belangrijk probleem op: het vinden van kwalitatief, natuurlijk voer dat zowel voedzaam als smakelijk is voor hun huisdieren. Ontdek de verschillende merken die wij aanbieden en vindt de perfecte match voor uw huisdier.

Wat verkoopt Carnis

Carnis heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel honden als katten. Van hondenvoer tot hondensnacks en kattenvoer, elk product is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw huisdier.

Brokken

Voor de honden die de voorkeur geven aan droogvoer zijn er de brokken. Ze zijn niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam en goed voor de tanden.

Bekijk hier alle carnis hondenvoer!

Geperste voeding

De geperste voeding van Carnis is ideaal voor honden met een gevoelige maag. Het is licht verteerbaar en zit boordevol voedingsstoffen.

Houdbare worsten

Op zoek naar een makkelijke en snelle maaltijd voor onderweg? De houdbare worsten van Carnis zijn dan een uitkomst.

Gedroogde snacks

Trakteer uw hond op heerlijke gedroogde snacks. Ideaal als beloning of tussendoortje.

Hondenbotten / kluifjes

Voor de kauwers zijn er de botten en kluifjes. Goed voor het gebit en urenlang 

Droogvoer voor katten

Ook voor de kattenliefhebbers heeft Carnis iets speciaals. Het droogvoer voor katten is smakelijk en zit vol voedingsstoffen die uw kat nodig heeft.

Conclusie

Verwen uw huisdier met de beste producten. Bekijk ons assortiment hondenspullen en kattenspullen, en ontdek de kwaliteit van Carnis voor uw trouwe vriend.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01