Carniwell

Ben je op zoek naar hoogwaardige, lokale hondensnacks voor je trouwe viervoeter? Dan is Carniwell de juiste keuze. Deze authentieke hondensnacks voor je hond zijn niet alleen heerlijk, maar ook duurzaam. Met meer dan 80% van hun producten afkomstig uit Nederland en niets geïmporteerd van buiten Europa, zet Carniwell de norm voor kwaliteit en veiligheid.

Lees meer

Geschiedenis van Carniwell

Carniwell heeft zich gevestigd als pionier in het aanbieden van lokale vlees- en visdelicatessen. Het bedrijf maakt het onderscheid door ervoor te zorgen dat hun producten vrij zijn van radioactieve bestraling, een stap verder dan veel andere merken die producten van buiten Europa importeren.

Wat kenmerkt Carniwell

Uniek aan Carniwell is hun toewijding aan puurheid en kwaliteit. De snacks bevatten slechts één eiwitbron, die gemakkelijk te herkennen is aan de kleur van het etiket. Dit maakt het eenvoudig voor eigenaren met honden die een hypoallergeen dieet nodig hebben. Bovendien bevatten veel van de Carniwell-snacks extra gezondheidsvoordelen, zoals het bevorderen van een gezond gebit of een glanzende vacht. Alle delicatessen zijn luchtgedroogd, 100% natuurlijk en graanvrij.

Wat verkoopt Carniwell

Carniwell staat bekend om zijn uitgebreide assortiment gedroogde hondensnacks. Variërend van eend en kip tot vis en lam, er is een smaak en type snack voor elke hond.

Gedroogde hondensnacks

De gedroogde hondensnacks van Carniwell zijn een ware traktatie. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook uiterst gezond. Door het droogproces behouden deze snacks hun natuurlijke smaak en voedingswaarde. Bekijk bijvoorbeeld onze graanvrije en glutenvrije snacks.

Eend

Eend is een heerlijke delicatesse voor veel honden. De eendsnacks van Carniwell zijn zorgvuldig gedroogd om alle natuurlijke smaken en voedingsstoffen te behouden.

Kip

Kipsnacks zijn een favoriet onder veel honden. Ze zijn niet alleen smaakvol maar ook rijk aan proteïnen.

Vis

Vis is een geweldige bron van Omega-3 vetzuren. De vissnacks van Carniwell zijn een gezonde keuze voor je huisdier.

Lam, Hert, Paard en Rund

Of je hond nu houdt van lam, hert, paard of rund, bij Carniwell en PetFactor’s selectie van hondensnacks vind je het allemaal. Elk van deze vleessoorten biedt unieke voedingsvoordelen voor je viervoeter.

Ontdek het volledige assortiment en andere topmerken. Of je nu een hond of kat hebt, we hebben iets speciaals voor elk huisdier.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01