Champ Hond

Bent u op zoek naar hoogwaardig premium hondenvoer dat zowel voldoet aan strenge eisen als betaalbaar is? Dan is het merk Champ dogfood de perfecte keuze voor uw hond. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan kwaliteit, biedt Champ een reeks producten die zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van elk type hond en sinds kort hebben ze ook kattenvoer!

Lees meer

Geschiedenis van Champ dogfood?

Het verhaal van Champ begint met een eenvoudige missie: het leveren van kwalitatief hoogstaand hondenvoer dat zowel betaalbaar als voedzaam is. Door de jaren heen heeft Champ zich gevestigd als een betrouwbaar merk dat de voeding biedt die honden nodig hebben voor een gezond en actief leven.

Wat kenmerkt Champ dogfood H2

Champ is uniek in zijn soort. Ze richten zich voornamelijk op honden en zorgen ervoor dat hun voeding wordt omgezet in bruikbare energie. Champ voegt geen soja, geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan hun producten. Uit smaaktests bleek dat bijna 80% van de honden Champ verkiest boven andere merken.

Hondenvoer

Champ hondenvoer biedt een optimale voedingsbalans. Het droogvoer is rijk aan vlees. Het bevat geen onnodige additieven.

Hondensnacks H3

Champ staat bekend om zijn diverse aanbod aan hondensnacks. Deze snacks zijn niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van honden.

Kauwsnacks

Kauwsnacks van Champ zijn perfect voor honden die graag kauwen. Ze helpen niet alleen bij het reinigen van de tanden, maar bevorderen ook gezond tandvlees.

Zachte snacks

De zachte snacks van Champ zijn zacht en mals. Ze zijn ideaal als beloning tijdens het trainen en worden snel de favoriet van elke hond.

Eend

De eendsnacks van Champ zijn een echte traktatie. Ze zijn smakelijk en rijk aan eiwitten, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor je hond.

Kip

Champ’s kipsnacks zijn geliefd bij veel honden. Ze zijn zacht van textuur en hebben een heerlijke smaak die honden niet kunnen weerstaan.

Rund

De rundsnacks van Champ zijn rijk en vlezig. Ze zijn perfect als tussendoortje en zorgen voor een smaakexplosie bij elke hap.

Kattenvoer

Niet alleen honden, maar ook katten worden verwend door Champ. Het kattenvoer van Champ is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten, met een focus op smaak en voeding.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar kwalitatief hondenvoer, smakelijke snacks of voeding voor je kat, Champ dogfood heeft het allemaal. Met een focus op kwaliteit, smaak en betaalbaarheid is het geen wonder dat zoveel huisdiereigenaren kiezen voor Champ.

Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk