CoolPets

CoolPets is een vooraanstaand merk dat valt onder het gerenommeerde bedrijf Hofman Animal Care. Als je op zoek bent naar hoogwaardige producten voor je hond, dan is CoolPets een uitstekende keuze. Met een breed scala aan innovatieve oplossingen, zorgt CoolPets ervoor dat je huisdier zich altijd comfortabel en verfrist voelt, vooral tijdens de warmere maanden.

Lees meer

Geschiedenis van CoolPets

CoolPets is een merk dat is ontstaan uit de passie voor dieren van Hofman Animal Care. Dit familiebedrijf, dat al sinds 1987 bestaat, heeft altijd gestreefd naar het bieden van de beste producten voor alle diersoorten. CoolPets is een van hun innovatieve merken die zich specifiek richt op het welzijn van huisdieren tijdens warme dagen.

Wat kenmerkt CoolPets

CoolPets is vooral gericht op honden, maar veel van hun producten kunnen ook nuttig zijn voor katten. Het merk staat bekend om zijn verkoelende producten, zoals de populaire CoolPets koelmat en de CoolPets bandana. Ze gebruiken vaak blauwe en verfrissende kleuren in hun productdesign. Een van de grootste problemen die CoolPets oplost, is het oververhitten van huisdieren tijdens de zomermaanden.

Wat verkoopt CoolPets

CoolPets biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om je huisdier koel en comfortabel te houden.

Koelmatten

De CoolPets koelmat is een essentieel product voor elke hondeneigenaar. Het helpt je hond af te koelen tijdens hete zomerdagen.

Sproeier

De CoolPets splash pool sproeier is perfect voor honden die van water houden. Het biedt uren speelplezier en verkoeling.

Waterfontein

Deze drinkfontein zorgt ervoor dat je hond altijd toegang heeft tot vers en koel water.

Zonnebrand

CoolPets sunblock beschermt de gevoelige huid van je hond tegen schadelijke UV-stralen.

Koelbandana

De CoolPets bandana is een stijlvolle en effectieve manier om je hond koel te houden.

Hondenzwembad

Het CoolPets hondenzwembad is een geweldige manier voor je hond om af te koelen en te spelen op warme dagen.

Conclusie

CoolPets is een merk dat elke hondeneigenaar zou moeten overwegen, vooral met de zomer in aantocht. Met hun breed scala aan producten, van koelmatten tot zonnebrand, zorgt CoolPets ervoor dat je hond altijd koel en comfortabel blijft. Ontdek het volledige CoolPets assortiment en zorg ervoor dat je hond klaar is voor de zomer!

Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk