District 70

Bent u op zoek naar kwaliteitsproducten voor uw huisdier? District 70 is een merk dat zich onderscheidt door zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige producten. Of u nu een hondenliefhebber of een kattenfan bent, District 70 heeft iets speciaals voor elk huisdier.

Lees meer

Visie van District 70

District 70 is geïnspireerd door het feit dat katten en honden ongeveer 70% van hun tijd op dezelfde plek doorbrengen, hun “district”. Het merk combineert comfort met stijl, waardoor huisdieren een ideale rustplek krijgen die ook esthetisch aantrekkelijk is voor het interieur.

Ze bieden ook duurzame krabmeubels en stijlvolle voerbakken om aan de behoeften van huisdieren te voldoen. Voor District 70 is het leven met huisdieren een ware levensstijl, en ze zijn er trots op hieraan bij te dragen.

Wat kenmerkt District 70

District 70 staat bekend om zijn stijlvolle en functionele producten, speciaal ontworpen voor zowel honden als katten. Het merk gebruikt vaak neutrale kleuren die gemakkelijk in elk interieur passen. Bovendien richt District 70 zich op het oplossen van alledaagse problemen voor huisdiereigenaren, zoals het bieden van comfortabele rustplaatsen en stimulerend speelgoed.

Wat verkoopt District 70

District 70 biedt een breed scala aan producten, waaronder hondenmanden, kattenmanden, voerbakken en nog veel meer. Hier zijn enkele van hun populaire producten!

Hondenmand / kussen

Op zoek naar een comfortabele hondenmand of kussen? District 70 combineert stijl met comfort voor uw hond. Hun producten zijn zowel zacht als duurzaam, ideaal voor elke trouwe viervoeter.

Benchkussen

Het District 70 benchkussen is meer dan alleen een kussen. Het biedt uw hond een luxe rustplek. Perfect voor die welverdiende rustmomenten.

Kattenmand

Elke kat heeft zijn eigen favoriete rustplek nodig. District 70 kattenmanden zijn zacht, stijlvol en duurzaam. Een ware traktatie voor elke katachtige vriend.

Voerbakken

Voeding is essentieel, en waarom niet in stijl? District 70 biedt voerbakken die zowel functioneel als elegant zijn. Geschikt voor zowel honden als katten.

Krabmeubels

Krabben is natuurlijk gedrag voor katten. District 70’s krabmeubels zijn niet alleen duurzaam, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Perfect voor elke actieve kat.

Kattenspeelgoed

Spelen is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van een kat. Met District 70 kattenspeelgoed blijft uw kat actief en vermaakt. Van interactief tot rustgevend, er is voor elk wat wils.

Kattenhuis

Een eigen plekje is belangrijk voor katten. District 70 kattenhuizen bieden een veilige en stijlvolle schuilplaats. Een perfecte combinatie van comfort en design voor uw kat.

Conclusie

District 70 is een merk dat zich richt op het bieden van kwaliteitsproducten voor zowel honden als katten. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele slaapplaats, een duurzaam speeltje of een stijlvolle voerbak, District 70 heeft het allemaal. Bekijk het assortiment van District 70 op PetFactor.nl!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01