Farm Food

Bij het kiezen van het juiste voer voor je trouwe viervoeter, is het essentieel om een merk te kiezen dat zowel kwaliteit als integriteit belichaamt. Farm Food is zo’n merk. Met een rijke geschiedenis en een passie voor het welzijn van huisdieren, heeft Farm Food zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van dierenvoeding.

Lees meer

Geschiedenis van Farm Food

Farm Food, opgericht door ing. Gerrit de Weerd, begon zijn reis in 1982 met de ontwikkeling van een unieke geperste brok. Twee jaar later, na uitgebreid onderzoek, werd het ‘all life stage’ voer, Farm Food HE, op de markt gebracht.

Het bedrijf groeide gestaag en introduceerde in de loop der jaren diverse innovatieve honden producten, waaronder Farm Food No.1 en hun eigen versvlees-lijn. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie culmineerde in 2019 met de verhuizing naar een nieuw, duurzaam pand in Nijverdal.

Wat kenmerkt Farm Food

Farm Food is synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige, geperste hondenvoeding die geschikt is voor honden van alle leeftijden. Ze hebben een reeks unieke producten gelanceerd, waaronder de Farm Food Rawhide en de Trainers beloningsbrokjes gemaakt van puur runderhart.

Een van hun meest innovatieve producten is de Farm Food Antlers, gemaakt van natuurlijk afgeworpen hertengeweien. Daarnaast hebben ze ook het Fresh Menu geïntroduceerd, een gestoomde vers-vleesmaaltijd die een gezonde optie biedt voor honden

Wat verkoopt Farm food?

Farm food is over het algemeen gefocust op het leveren van kwalitatief goed honden voer, tegen een mooie prijs. Maar hebben hun assortiment ook uitgebreid met ondersteunende producten zoals beloningssnoepjes

Hondenvoer van Farm Food

Farm foods heeft een breed assortiment aan honden voer! Ze hebben voor elke hond wel geschikt hondenvoer!

> Bekijk hier alle Farm Food hondenvoer! <

Geperst Hondenvoer

Een van de paradepaardjes van Farm Food is hun geperste hondenvoer. Deze farm food brokken zijn niet alleen voedzaam maar ook heerlijk voor je hond. Ze bevatten essentiële voedingsstoffen en zijn verrijkt met farm food zalmolie, wat bijdraagt aan een glanzende vacht en een gezonde huid.

Vers Hondenvoer

Of je nu kiest voor farm food gestoomd vlees of de diepvriesvariant, je kunt er zeker van zijn dat je hond het allerbeste krijgt. Farm Food fresh menu en farm food vers vlees zijn beide uitstekende keuzes voor eigenaren die hun honden een natuurlijke en gezonde vers hondenvoer willen geven.

> Bekijk hier het assortiment natvoer van Farm Food <

Glutenvrij Hondenvoer

Voor honden met een gevoelige maag of allergieën biedt Farm Food een glutenvrije optie. Deze farm food glutenvrij variant zorgt ervoor dat je hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt zonder de toevoeging van gluten.

Farm food mini

Ontdek Farm Food Mini, de perfecte keuze voor kleine hondenrassen. Deze kleine brokken zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van jouw kleine viervoeter, zodat ze gezond en vitaal blijven. Met Farm Food Mini geef je jouw hond elke dag de beste zorg.

Puppymelk

De farm food puppy melk is speciaal ontworpen voor jonge pups die extra voeding nodig hebben. Het is een uitstekende aanvulling op hun dieet en zorgt ervoor dat ze een gezonde start in het leven krijgen.

Kauwsnacks en Beloningssnoepjes

Of je nu je hond wilt belonen voor goed gedrag of hem gewoon iets lekkers wilt geven, Farm Food heeft een breed scala aan hondensnacks. Van beloningssnoepjes tot kauwstaven, er is voor elk wat wils.

Bekijk hier alle Farm Food hondensnacks!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01