Feliway

Bij Petfactor begrijpen we hoe belangrijk het welzijn van je kat is. Feliway, een toonaangevend merk in katten kalmeringsmiddelen, biedt een reeks producten aan die speciaal zijn ontworpen om je kat te helpen ontspannen en zich op zijn gemak te voelen in zijn omgeving.

 

Lees meer

Geschiedenis van Feliway

Feliway begon met een missie om het leven van katten en hun eigenaren gemakkelijker te maken. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling hebben ze producten gecreëerd die de natuurlijke feromonen van katten nabootsen, wat helpt om een veilige en vertrouwde omgeving voor hen te creëren.

Wat kenmerkt Feliway

Feliway is vooral gericht op katten en hun welzijn. Het merk staat bekend om zijn kalmeringsmiddelen die helpen bij het verminderen van stress en angst bij katten. Of je kat nu last heeft van verlatingsangst, territoriale conflicten of andere stressvolle situaties, Feliway heeft de oplossing.

Wat verkoopt Feliway

Feliway is gespecialiseerd in kalmeringsmiddelen voor katten. Ze bieden verschillende soorten verdampers en sprays aan die specifiek zijn ontworpen om katten te helpen ontspannen.

Katten kalmeringsmiddel

Feliway heeft een reeks kalmeringsmiddelen voor katten, waaronder de Feliway Optimum, Feliway Classic en Feliway Friends verdampers. Deze producten zijn ontworpen om een veilige en vertrouwde omgeving voor je kat te creëren.

Kalmerings spray voor katten

De Feliway spray is een handige oplossing voor onderweg. Of je nu met je kat naar de dierenarts gaat of op reis bent, deze spray helpt je kat kalm en ontspannen te blijven.

Conclusie

Feliway is een betrouwbaar merk dat zich inzet voor het welzijn van katten. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een angstige kat of gewoon wilt dat je kat zich comfortabel voelt in zijn omgeving, Feliway heeft het juiste product voor jou. Bezoek Petfactor om het volledige assortiment van Feliway te ontdekken en het beste voor je kat in huis te halen.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01