Flexadin

Flexadin is een toonaangevend merk dat zich richt op de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

Flexadin Advanced zijn smakelijke brokjes op basis van omega-3 olie en collageen. Eén blokje per dag helpt om de spieren en gewrichten van je hond en kat soepel te houden.

 

Lees meer

Geschiedenis van Flexadin

Wist je dat Flexadin deel uitmaakt van het Vetoquinol-avontuur? Het verhaal begon allemaal in 1933 toen Joseph Frechin in het Franse Lure een apotheek opende. Hij had een passie voor zowel mensen als dieren en voegde na een tijdje al snel een diergeneeskunde afdeling toe.

Dat was het begin van Vetoquinol! Zowel Vetoquinol als Flexadin hun producten zijn in maar liefst 24 landen te vinden. Benieuwd naar andere merken van Petfactor? Meer over de merken van Petfactor.

Wat kenmerkt Flexadin

Flexadin onderscheidt zich door zijn onwrikbare toewijding aan de mobiliteit van huisdieren. Het merk heeft een diepgaand begrip van de bewegingsbehoeften van honden en katten en streeft ernaar om elk huppeltje, sprongetje en rondje rennen voor hen zo moeiteloos mogelijk te maken.

Bij Flexadin draait alles om het ondersteunen en verbeteren van de natuurlijke bewegingsvrijheid van je huisdier, zodat ze een actief en gelukkig leven kunnen leiden.

Wat verkoopt Flexadin

Flexadin staat bekend om zijn gespecialiseerde producten voor zowel honden als katten. Deze producten zijn ontworpen om de mobiliteit en het algemene welzijn van huisdieren te verbeteren.

Hondensnoepjes

De hondensnoepjes van Flexadin zijn speciaal geformuleerd om de mobiliteit van honden te verbeteren. Ze bevatten ingrediënten zoals flexadin glucosamine, wat helpt bij gewrichtsproblemen en artrose bij honden.

Kattensnoepjes

Net als de hondensnoepjes zijn de kattensnoepjes van Flexadin ontworpen om de mobiliteit van katten te ondersteunen. Ze zijn een geweldige aanvulling op het dieet van elke kat, vooral als ze ouder worden en meer zorg nodig hebben.

Conclusie

Flexadin is een merk dat je kunt vertrouwen als het gaat om de gezondheid van je huisdier. Of je nu op zoek bent naar producten voor je hond of kat, Flexadin heeft een oplossing die past bij de behoeften van je huisdier.

Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan kwaliteit, is het geen wonder dat Flexadin een populaire keuze is!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01