Flexi

Flexi is een toonaangevend merk dat zich specialiseert in hoogwaardige hondenriemen en accessoires. Met meer dan 50 jaar ervaring en een aanwezigheid in meer dan 90 landen, combineert Flexi innovatie met kwaliteit om het leven van honden en hun eigenaren wereldwijd te verbeteren. Van de revolutionaire rollijn tot betrouwbare poepzakjes, Flexi biedt praktische en stijlvolle oplossingen voor elke hondenbezitter.

Lees meer

Flexi kopen

Ben je op zoek naar kwalitatieve en innovatieve producten voor je hond? Dan is Flexi het merk voor jou. Flexi staat bekend om zijn uitmuntende hondenriemen en andere accessoires die het leven van elke hondenbezitter makkelijker maken. Met meer dan 50 jaar ervaring en een aanwezigheid in meer dan 90 landen, is Flexi een merk dat je kunt vertrouwen.

Geschiedenis van Flexi

Flexi begon zijn reis in 1972 toen Manfred Bogdahn, de uitvinder van de Flexi rollijn, geïnspireerd werd door zijn levendige hond Purzel. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Bargteheide, Duitsland, en is een familiebedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van het leven van honden en hun eigenaren wereldwijd.

Wat kenmerkt Flexi

Flexi richt zich voornamelijk op honden, maar hun producten zijn zo veelzijdig dat ze ook geschikt zijn voor andere huisdieren. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteitsstandaarden. Flexi lost alledaagse problemen op voor hondenbezitters door producten te bieden die zowel functioneel als stijlvol zijn

Wat verkoopt Flexi

Flexi is vooral bekend om zijn hondenriemen, maar ze hebben ook complementaire poepzakjes. Deze producten zijn ontworpen om het leven van zowel de hond als de eigenaar gemakkelijker te maken.

Flexi hondenriemen

De hondenriemen van Flexi zijn meer dan gewoon een riem; ze zijn een combinatie van innovatie en comfort. Ze bieden je hond voldoende ruimte om te verkennen terwijl je volledige controle behoudt.

Flexi poepzakjes

Flexi poepzakjes zijn een must-have voor elke verantwoordelijke hondenbezitter. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar. Houd je omgeving schoon met deze poepzakjes van Flexi.

Conclusie

Flexi is niet zomaar een merk; het is een belofte van kwaliteit en innovatie. Of je nu een nieuwe hondenriem nodig hebt of op zoek bent naar betrouwbare poepzakjes, Flexi heeft het allemaal.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01