Frontline

Bij Petfactor vind je een uitgebreid assortiment van Frontline producten. Frontline is al jaren een toonaangevend merk als het gaat om de bescherming van honden en katten tegen vlooien en teken. Met een breed scala aan producten, van sprays tot spot-on behandelingen, biedt Frontline een oplossing voor elk huisdier.

Lees meer

Geschiedenis van Frontline

Frontline heeft zich al meer dan 20 jaar ingezet om jouw beste maatjes te beschermen tegen vlooien en teken. Met een eenvoudige toediening biedt Frontline 30 dagen bescherming, zodat je huisdier optimaal kan genieten van jullie tijd samen.

Wat kenmerkt Frontline

Frontline is vooral gericht op honden en katten. Ze staan bekend om hun effectieve en betrouwbare producten die zowel het huisdier als de leefomgeving beschermen. De kenmerkende kleuren van Frontline zijn voornamelijk te vinden in hun verpakkingen en branding. Het merk is erop gericht om problemen zoals vlooien en teken bij huisdieren op te lossen, waardoor het leven van zowel het huisdier als de eigenaar aangenamer wordt.

Wat verkoopt Frontline

Frontline biedt een breed scala aan medicijnen zowel honden medicijnen als katten medicijnen. Ze hebben specifieke oplossingen voor ontvlooiing en tekenbescherming.

Ontvlooiing hond: Tabletten

De kauwtabletten van Frontline zijn een populaire keuze voor hondeneigenaren om hun hond te ontvlooien. Ze zijn niet alleen effectief tegen vlooien, maar ook makkelijk toe te dienen. Bekijk hier meer over frontline kauwtabletten hond.

Ontvlooiing hond: Spot on

De frontline spot on hond behandeling is een beproefde methode om vlooien en teken te bestrijden. Het ontvlooiingsmiddel is gemakkelijk aan te brengen en biedt langdurige bescherming.

Ontvlooiing hond: Spray

De frontline spray is ideaal voor directe behandeling. Het bestrijdt vlooien direct na besmetting en is geschikt voor zowel honden als katten.

Ontvlooiing kat: Spot on

Voor katten biedt Frontline de spot on ontvlooiing behandeling, een krachtige bescherming tegen vlooien en teken.

Ontvlooiing kat: Spray

Net als voor honden is de frontline spray ook beschikbaar voor katten, waardoor ze snel en effectief beschermd zijn tegen vlooien.

Conclusie

Frontline is een betrouwbaar merk dat al jarenlang dierenliefhebbers helpt bij het beschermen van hun huisdieren tegen vlooien en teken. Met een breed scala aan producten en oplossingen is Frontline de eerste keuze voor velen. Of je nu op zoek bent naar een spray, spot on behandeling of kauwtabletten, bij Petfactor vind je het allemaal.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01