Greenfields

Bij Petfactor vind je een uitgebreid assortiment van Green fields, een merk met meer dan 25 jaar ervaring in huisdierenverzorging. Greenfields staat bekend om zijn focus op natuurlijke ingrediënten en duurzame verzorging voor zowel dier als milieu. Met een kleurrijke uitstraling en producten van de hoogste kwaliteit, is Greenfields een topkeuze voor elke hondenbezitter.

Lees meer

Geschiedenis van Green fields

Greenfields heeft zich in de loop van meer dan twee decennia gevestigd als een specialist op het gebied van huisdierenverzorging. Ze combineren het beste van wetenschap en natuur om producten te bieden die zowel het innerlijke als het uiterlijke welzijn van huisdieren bevorderen.

Wat kenmerkt Green fields

Greenfields staat bekend om zijn duurzame benadering van dierenverzorging. Ze gebruiken natuurlijke ingrediënten en streven naar het verminderen van de impact op het milieu. Hun producten zijn verrijkt met natuurlijke extracten, heerlijke geuren en komen in vrolijke kleuren. Bovendien worden alle shampoos van Greenfields in Nederland geproduceerd en zijn ze biologisch afbreekbaar en pH-neutraal.

Wat verkoopt Green fields

Greenfields biedt een breed scala aan honden supplementen en vachtverzorgingsproducten.

Honden supplementen

Greenfields heeft een reeks supplementen ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van honden te voldoen. Of het nu gaat om kalmering, probiotica, mobiliteit of huidverzorging, er is een supplement voor elke behoefte.

Honden vacht verzorging

Een goede vachtverzorging is essentieel voor het welzijn van je hond. Met producten zoals shampoo, plasticvrije zeep, anti-klit spray en hondenparfum, zorgt Greenfields ervoor dat je hond er altijd op zijn best uitziet.

Conclusie

Greenfields is een merk dat zich inzet voor het welzijn van huisdieren en het milieu. Met een breed scala aan producten, van supplementen tot vachtverzorging, is het een uitstekende keuze voor elke hondenbezitter die op zoek is naar kwaliteitsproducten. Ontdek het volledige assortiment van Greenfields op Petfactor.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01