Hunter

Hunter is niet zomaar een merk; het is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap in de wereld van huisdieraccessoires. Opgericht in 1980 door Rolf Trautwein, een meestersmid en hondenliefhebber, heeft Hunter zich ontwikkeld van een bescheiden aanbod van leren accessoires tot een toonaangevend merk in de huisdierenbranche. Met een breed scala aan producten voor zowel honden als katten, heeft dit familiebedrijf een wereldwijde aanhang opgebouwd

Lees meer

Geschiedenis van Hunter

Hunter begon als de droom van Rolf Trautwein en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol bedrijf onder leiding van zijn dochter, Nadine Trautwein. Het bedrijf heeft een trotse traditie van producten die voornamelijk in Duitsland worden gemaakt en heeft ongeveer 170 toegewijde medewerkers in dienst.

Wat kenmerkt Hunter

Hunter richt zich voornamelijk op honden en katten, maar heeft in het verleden ook producten voor paarden aangeboden. Ze staan bekend om hun hoogwaardige materialen en duurzame ontwerpen. Het merk lost problemen op voor huisdiereigenaren door innovatieve oplossingen te bieden voor verzorging en hygiëne.

Wat verkoopt Hunter

Hunter biedt een breed scala aan producten, van vachtverzorging voor honden tot speelgoed voor katten. Hieronder bespreken we de producten die je kunt vinden op PetFactor:

Honden vachtverzorging

Hunter heeft een uitgebreide lijn van vachtverzorgingsproducten voor honden. Van hondenkammen en borstels tot shampoos en nagelknippers, ze hebben alles wat je nodig hebt om je hond er op zijn best uit te laten zien.

Kattentunnel

Hunter’s kattentunnel is een paradijs voor avontuurlijke katten. Het duurzame materiaal is bestand tegen scherpe klauwen. Deze tunnel stimuleert het jachtinstinct en de nieuwsgierigheid van je kat. Het is de perfecte combinatie van plezier en veiligheid.

Kattenhuis

Het kattenhuis van Hunter is meer dan een slaapplaats; het is een toevluchtsoord. Gemaakt van zachte, comfortabele materialen, biedt het een veilige en warme plek voor een dutje. Het ontwerp is zowel functioneel als stijlvol. Het past naadloos in elk interieur en biedt je kat een eigen plekje.

Conclusie

Of je nu een honden- of kattenbezitter bent, Hunter heeft een breed scala aan producten om aan je behoeften te voldoen. Met hun focus op kwaliteit en duurzaamheid, is het geen wonder dat ze een van de toonaangevende merken zijn in de huisdierenbranche.

Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk