Hurtta

Ben je op zoek naar kwalitatieve producten voor je hond die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van het Noorden? Dan is Hurtta het merk voor jou. Hurtta, afkomstig uit het wilde noorden van Finland, heeft zich gespecialiseerd in het maken van functionele en comfortabele producten voor honden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, is hun liefde voor honden duidelijk zichtbaar in alles wat ze doen.

Lees meer

Geschiedenis van Hurtta

Het verhaal van Hurtta begon met een persoonlijke behoefte om hun honden te beschermen tegen de kou en de steeds veranderende, extreme omstandigheden van het Noorden. Oorspronkelijk waren ze professionals in de kledingindustrie en waren vastbesloten om functionele producten voor hun eigen honden te maken. Wat begon als een wens om hoogwaardige, weerbestendige hondenkleding en -uitrusting te maken, is uitgegroeid tot een grotere missie om honden op elke mogelijke manier te ondersteunen en te beschermen.

Wat kenmerkt Hurtta

Hurtta staat bekend om zijn duurzame productie, verpakking en zelfs marketingmaterialen. Ze geloven dat als het beter is voor de planeet, het ook beter is voor honden en de mensen die van ze houden. Ze zijn geen vreemden in de parken, paden en trainingsvelden die honden en hun eigenaren dagelijks bezoeken. Hun expertise komt voort uit hun uitgebreide ervaring in de kledingindustrie en de banden die ze hebben gesmeed met andere zorgzame hondeneigenaren, hondentrainers en hondensportprofessionals over de hele wereld.

Wat verkoopt Hurtta

Hurtta biedt een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor honden. Van hondentuigjes en harnassen tot hondenlijnen en jassen, je vindt alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter bij Hurtta.

Hondentuig en hondenharnas

Het Hurtta tuig en harnas zijn ontworpen met het comfort van je hond in gedachten. Ze zijn duurzaam, verstelbaar en perfect voor dagelijkse wandelingen of avontuurlijke uitstapjes.

Hondenlijn

De Hurtta hondenlijn is sterk en betrouwbaar, ideaal voor training en dagelijkse wandelingen.

Hondenhalsband

De Hurtta halsband biedt een comfortabele pasvorm en is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Hondenjas

Bescherm je hond tegen de elementen met de Hurtta hondenjas. Of het nu gaat om regen, sneeuw of kou, Hurtta heeft de perfecte jas voor je hond.

Conclusie

Hurtta is meer dan alleen een merk; het is een belofte van kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een hondentuig, een lijn, een halsband of een jas voor je hond, Hurtta heeft het allemaal. Bezoek Petfactor voor het volledige assortiment van Hurtta en andere topmerken.

Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk