Imac

Ben je op zoek naar producten van het merk Imac voor je geliefde huisdier? Dan ben je bij Petfactor.nl aan het juiste adres. Imac is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn zuma kattenbak, speciaal ontworpen voor de behoeften van je huisdier.

Lees meer

Geschiedenis van Imac

IMAC werd in 1964 opgericht uit passie en talent en groeide uit van een bescheiden familiebedrijf tot een vooraanstaand bedrijf in de wereld van katten producten. Onder leiding van oprichter Piero Gattazzo en met een combinatie van industrieel en ambachtelijk vakmanschap, heeft IMAC zich onderscheiden in kwaliteit en innovatie. Elk product wordt intern vervaardigd met het oog op comfort voor huisdieren, waarbij kwaliteit en het MADE IN ITALY-keurmerk centraal staan. Door deze toewijding heeft IMAC een leidende positie verworven op de internationale markt.

Wat kenmerkt Imac

Imac staat bekend om zijn focus op kattenproducten, met name de kattenbakken. De kleuren die Imac vaak gebruikt in zijn producten variëren, maar ze staan bekend om hun stijlvolle en functionele ontwerpen. De Imac Zuma kattenbak is een van hun populairste producten, geliefd om zijn gebruiksgemak en innovatieve design.

Wat verkoopt Imac

Imac is gespecialiseerd in verschillende producten voor huisdieren, maar hun kattenbakken zijn bijzonder populair. Deze kattenbakken zijn ontworpen met zowel de kat als de eigenaar in gedachten, waardoor ze zowel functioneel als stijlvol zijn.

Kattenbak

De Imac Zuma kattenbak is een perfect voorbeeld van de kwaliteit en het design waar Imac om bekend staat. Deze kattenbak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, waardoor hij in elk interieur past. Of je nu een moderne of traditionele inrichting hebt, de Imac Zuma kattenbak is een aanwinst voor elk huis.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kattenbak of andere producten voor je huisdier, Imac biedt kwaliteit en stijl. Bekijk het volledige assortiment op Petfactor.nl en vind het perfecte product voor jouw viervoeter.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01