InnoPet

Ontdek de Wereld met Innopet! Onze uitgebreide collectie Innopet-producten biedt alles wat je nodig hebt om samen met je trouwe viervoeter of nieuwsgierige kat de wereld te verkennen. Van robuuste hondenbuggy’s tot comfortabele fietskarren, Innopet staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Maak elke wandeling of reis een plezierige ervaring voor zowel huisdier als eigenaar.

Lees meer

Geschiedenis en visie Innopet!

InnoPet, opgericht in 2007 als familiebedrijf, begon met het verkopen van dierenbenodigdheden op markten. Al snel specialiseerde het bedrijf zich in diermobiliteitsproducten, zoals hondenbuggy’s, fietskarren en trolleys, met een focus op veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Als toonaangevend Europees merk versterkt InnoPet de band tussen mens en dier. Hun missie is het verlengen van de gezamenlijke tijd van huisdieren en eigenaren, gedreven door constante innovatie en uitbreiding van het honden accesoires.

InnoPet zet zich in voor duurzaamheid en milieu, getuige hun minimale gebruik van plastic en inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wat heeft Innopet allemaal voor jouw hond?

  • Innopet Hondenbuggy’s: Ideaal voor stedelijke avonturen of natuurwandelingen. Onze buggy’s zijn stevig, comfortabel en stijlvol.
  • Innopet Fietskarren: Neem je huisdier mee op fietsavonturen. Veilig, ruim en gemakkelijk te bevestigen.
  • Innopet Hercules 2.0: De alleskunner onder de hondenbuggy’s, perfect voor de grotere hondenrassen of meerdere huisdieren.
  • Innopet All Terrain Buggy: Voor de ruige paden en onverharde wegen, deze buggy laat je niet in de steek.

Wat kenmerkt Innopet!

Innopet-producten zijn ontworpen met oog voor detail en comfort voor zowel huisdier als eigenaar. Onze producten zijn robuust, gebruiksvriendelijk en stijlvol. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die actief wil zijn samen met hun huisdier.

Kies Kwaliteit en Comfort met InnoPet bij Petfactor!

Ervaar het verschil met InnoPet. Niet alleen bieden we hondenproducten van topkwaliteit, maar ook een uitmuntende service. Bestellen bij Petfactor.nl betekent snelle verzending, toegankelijke klantenservice en een soepel retourbeleid.

Met InnoPet kies je voor een merk dat zich inzet voor de band tussen mens en dier en voor producten die het leven van jou en je viervoeter verrijken.

Conclusie

Bij Petfactor.nl begrijpen we de band tussen jou en je huisdier. Daarom bieden we alleen producten aan die wij zelf ook zouden gebruiken.

Vertrouw op ons assortiment en onze expertise. Kies voor Innopet en maak elke dag speciaal voor jou en je huisdier. Bekijk hier onze Innopet collectie!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01