Jack & Vanilla

Jack & Vanilla is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in hoogwaardige producten voor onze trouwe viervoeters. Met een uitgebreid assortiment dat varieert van comfortabele slaapplekken tot speelgoed en accessoires, zorgt Jack & Vanilla ervoor dat zowel huisdieren als hun baasjes tevreden zijn. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen.

Lees meer

Geschiedenis van Jack & Vanilla?

Jack & Vanilla startte als een klein initiatief gericht op het welzijn van huisdieren. Door de jaren heen heeft het merk zijn expertise en productlijn uitgebreid, waarbij altijd de behoeften van zowel honden als katten centraal stonden.

Uiteindelijk heeft petsolutions Jack & Vanilla overgenomen!

Wat kenmerkt Jack & Vanilla?

Jack & Vanilla focust zich voornamelijk op honden, maar heeft ook een assortiment voor katten. Het merk kiest vaak voor neutrale kleuren, waardoor hun producten in vrijwel elk interieur passen.

Een ander opvallend kenmerk is hun toewijding aan comfort en kwaliteit, waarbij speciale aandacht wordt gegeven aan orthopedische behoeften van huisdieren.

Wat verkoopt Jack & Vanilla?

Jack & Vanilla verkoopt een breed scala aan producten, variërend van hondenmanden tot krabpalen voor katten.

Hondenmand 

De hondenmand van Jack & Vanilla biedt een comfortabele en veilige plek voor je hond om te rusten. Met een stijlvol ontwerp past het in elk interieur. Bekijk het assortiment hondenmanden.

Hondenkussen

Het hondenkussen van Jack & Vanilla is perfect voor honden die graag wat meer ruimte hebben tijdens hun dutjes. Ook heeft Jack en Vanilla donut kussens in zijn assortiment voor de hond.

De donut is een knusse slaapplek, ideaal voor honden die zich graag oprollen. Met een zachte vulling en een aantrekkelijk design is het een echte aanwinst.

Draagtas

Reis in stijl met de draagtas van Jack & Vanilla. Perfect voor kleinere honden of katten die je wilt meenemen op avontuur.

Krabpaal

Niet alleen voor honden, maar ook voor katten heeft Jack & Vanilla het beste in petto. De krabpalen zijn stevig en biedt uren speelplezier.

Orthopedisch kussen

Speciaal ontworpen voor honden met gewrichtsproblemen, biedt dit kussen extra ondersteuning.

Hondenspeelgoed 

Of het nu gaat om trekken, kauwen of apporteren, het hondenspeelgoed van Jack & Vanilla biedt eindeloos plezier.

Honden accessoires

Van halsbanden voor zowel honden als katten tot voerbakken, of hondenjassen, de accessoires van Jack & Vanilla maken het dagelijks leven van je hond, kat en jou als baasje een stuk leuker.

Knuffels

Elk huisdier verdient een knuffel. Jack & Vanilla biedt een reeks zachte hondenknuffels die perfect zijn voor knuffelmomenten.

Kattenspeelgoed

Hou je kat lekker actief met het kattenspeelgoed van Jack & Vanilla! Ze hebben zowel leuke speelmuizen tot bewegende interactieve kattenspeelgoed. Goed voor de gezondheid en gaat de verveling van je beestje tegen!

Conclusie

Jack & Vanilla bewijst keer op keer dat kwaliteit, comfort en stijl hand in hand kunnen gaan.

Of je nu een trouwe hondeneigenaar of een liefhebbende kattenvriend bent, dit merk biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Van comfortabele honden slaapplaatsen tot duurzaam speelgoed, Jack & Vanilla begrijpt wat huisdieren en hun baasjes echt nodig hebben.

Door te kiezen voor dit merk, kies je voor het welzijn van je huisdier. Ontdek het volledige Jack & Vanilla-assortiment op Petfactor en geef je huisdier het beste van het beste.

Ontdek alle merken in ons assortiment hier bij Petfactor.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01