Jack & Vanilla krabpaal

Bij Petfactor.nl weten we hoe belangrijk een eigen plekje is voor jouw pluizige vriend. Daarom presenteren we met trots de Jack & Vanilla krabpalen en krabmeubels – dé must-have voor elke katteneigenaar. Ons assortiment biedt niet alleen een breed scala aan krabpalen, maar ook knusse slaapplekken en krabtonnen die perfect aansluiten bij de behoeften van zowel katten als hun baasjes.

Lees meer

Wat Heeft Jack & Vanilla Allemaal Voor Jouw Kat?

 • Krabpalen: Ontworpen voor comfort en plezier, bieden deze krabpalen een veilige haven voor jouw kat om te ontspannen en te spelen.
 • Krabton: Een innovatieve oplossing die niet alleen dient als een kraboppervlak, maar ook als een leuke verstopplaats voor jouw kat.
 • Kattentoren: Voor de avontuurlijke katten! Deze torens bieden verschillende niveaus van vermaak en ontspanning, perfect voor katten die graag klimmen en verkennen.

We zijn trots om dit betrouwbare merk te kunnen aanbieden! Ontdek daarom ons assortiment op Jack & Vanilla bij Petfactor.

Wat kenmerkt Jack & Vanilla Krabmeubels

 1. “Krab-Kunstwerk” Ontwerp: Elke Jack & Vanilla krabpaal is een meesterwerk op zich, vakkundig ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn. Verwacht geen saaie paal, maar een stijlvol krabmeubel dat jouw woonkamer opfleurt!
 2. “Kattengymnastiek” Structuur: Deze krabpalen zijn de ultieme speeltuin voor elke kat. Met meerdere niveaus en hoekjes bieden ze een perfecte mix van klauter-, spring- en verstopplezier, alsof je kat haar eigen olympische spelletjes heeft!
 3. “Zachte Droom” Slaapplaatsen: Denk aan zachte, dromerige slaapplaatsen die zo comfortabel zijn dat je er zelf jaloers op wordt. Deze knusse schuilplaatsen bieden jouw kat een luxueuze rustplek.
 4. “Duurzaam & Eco-Chic” Materialen: Gemaakt met oog voor duurzaamheid én stijl. Deze krabpalen zijn niet alleen vriendelijk voor de klauwen van je kat, maar ook voor onze planeet.
 5. “Spelenderwijs Gezond” Functie: Deze krabpalen zijn een sportschool voor je kat. Ze helpen niet alleen bij het slijpen van nagels, maar stimuleren ook gezonde lichaamsbeweging en geestelijke stimulatie.
 6. “Verstop-en-Zoek” Avontuur: Met creatieve schuilplekken en speelse hoekjes, is elke Jack & Vanilla krabpaal een avontuur op zich. Jouw kat zal genieten van het verkennen van alle verstopplaatsen.
 7. “Makkelijk in Onderhoud” Gemak: Gemaakt met het oog op eenvoudige reiniging en onderhoud, zodat zowel jij als je kat langdurig plezier kunnen beleven aan de krabpaal zonder extra gedoe.

Waarom Kiezen voor Jack & Vanilla Krabmeubels?

 • Stijlvolle Verrijking: Verander je huis in een kattenparadijs met de chique ontwerpen van Jack & Vanilla krabmeubels.
 • Spa voor Klauwen: Deze krabmeubels bieden de perfecte plek voor katten om hun nagels op een natuurlijke manier te verzorgen.
 • De ‘Purrfect’ Workout: Stimuleer de natuurlijke speelsheid en behendigheid van je kat met de diverse klim- en speelmogelijkheden.
 • Duurzaam en Stevig: Ontworpen om de wildste krabavonturen te weerstaan, garanderen deze krabmeubels een lange levensduur.
 • Comfortabele Rustplaatsen: Naast speelplezier bieden deze krabmeubels de perfecte slaap- en rustplekjes voor elk dutje. Of om lekker te spelen met hun favoriete Jack and Vanilla kattenspeelgoed!

Kies voor Kwaliteit van Jack & Vanilla Krabpaal bij Petfactor.nl

Bij Petfactor.nl staan we garant voor kwaliteit. Onze Jack & Vanilla krabpalen zijn niet alleen een verrijking voor jouw kat, maar ook voor jouw huis.

Kies voor snelle verzending, uitstekende klantenservice, en een soepel retourbeleid.

Ontdek ook onze andere producten voor katten en honden!

Conclusie

Bij Petfactor.nl weten we dat elke kat een eigen paleisje verdient!

Onze Jack & Vanilla krabpalen zijn meer dan alleen krabmeubels; ze zijn speelplaatsen, rustoorden, en stijlvolle toevoegingen aan jouw huis. Kies voor het beste en laat jouw kat genieten van een wereld vol avontuur en comfort.

Ontdek nu de collectie hierboven en zie hoe een Jack & Vanilla krabpaal het leven van jouw kat verrijkt! 

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01