Kong

Bent u op zoek naar duurzaam en innovatief speelgoed voor uw huisdier? Zoek niet verder dan Kong. Dit merk staat al sinds 1976 bekend om zijn hoogwaardige speelgoed en traktaties die zowel mentale als fysieke stimulatie bieden. Van het klassieke Kong-speelgoed tot de nieuwste innovaties, Kong heeft voor elk dier wat wils.

Lees meer

Geschiedenis van Kong

Kong is in 1976 opgericht door Joe Markham, die een oplossing zocht voor het destructieve kauwgedrag van zijn hond Fritz. Het eerste Kong-speelgoed was geïnspireerd op een onderdeel van een Volkswagen Bus en bleek een hit te zijn. Sindsdien heeft het merk zich voortdurend ontwikkeld en is het nu verkrijgbaar in meer dan 80 landen.

Wat kenmerkt Kong

Kong richt zich voornamelijk op honden en katten. Ze zijn beroemd om hun duurzame rubberen voerspeelgoed, zoals de Kong Classic, die in verschillende kleuren en maten komt. Het merk lost veelvoorkomende problemen op zoals verveling, kauwbehoefte en snelle eters. Kong heeft ook een lijn voor agressieve kauwers, de Kong Extreme.

Wat biedt Kong aan?

Van robuust kauwspeelgoed tot knuffelzachte vriendjes en interactieve hondentouwen, Kong heeft een divers aanbod om elke hond en kat te plezieren. Ze gaan zelfs een stap verder met hun Easy Treat spuitbussen en speciale kattenspeeltjes zoals de Kitty Kong.

Kauwspeelgoed

Als je hond de neiging heeft om te kauwen, dan zijn Kong’s kauwspeeltjes een uitkomst. Gemaakt van stevig rubber, zijn deze speeltjes niet alleen duurzaam maar ook perfect om te vullen met lekkernijen. Dit maakt ze tot een uitstekend voerspeeltje dat zowel mentale als fysieke stimulatie biedt.

Knuffels

Kong’s knuffel speeltjes zijn meer dan gewoon knuffels; ze zijn stevig genoeg om een potje touwtrekken of apporteren te overleven zonder uit elkaar te vallen.

Touwen voor Honden

De touwspeeltjes van Kong zijn meer dan alleen leuk; ze zijn ook functioneel. Ze helpen bij het bevredigen van de kauwbehoefte van je hond en zijn ideaal voor interactieve spelletjes.

Rubberen Ballen

Net als hun kauwspeeltjes zijn de ballen van Kong gemaakt van duurzaam rubber, ideaal voor een energiek spelletje apporteren.

Easy Treat Spuitbussen

Deze innovatieve spuitbussen bevatten een heerlijke pasta die je in het Kong-speelgoed kunt spuiten. Dit zorgt voor een extra laag mentale uitdaging voor je hond.

Kitty Kong: Speeltjes voor Katten

Kong vergeet de katten niet! De Kitty Kong is een compactere versie van hun klassieke speelgoed, het speelgoed is speciaal ontworpen voor katten om hun kauw- en speelinstincten te bevredigen.

Conclusie

Of je nu een hond of een kat hebt, Kong heeft het perfecte speelgoed om aan hun behoeften te voldoen. Van kauwspeelgoed tot knuffels, Kong biedt kwaliteit en innovatie in elk product.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01