Kurgo

Kurgo is een merk in reis- en outdoorproducten voor honden, opgericht door de broers Kitter en Gordie Spater in 2003. Geïnspireerd door hun hond Zelda, hebben ze een assortiment ontwikkeld dat veiligheid, comfort en gemak voor zowel huisdieren als hun eigenaren garandeert. Bekijk ons assortiment voor honden.

Lees meer

Geschiedenis van Kurgo?

Kurgo begon met een avontuurlijke hond genaamd Zelda en haar gevaarlijke gewoonte om tijdens autoritten naar de voorstoel te springen. Om dit probleem op te lossen, creëerde Kitter het eerste prototype van de Backseat Barrier. Sindsdien is Kurgo uitgegroeid tot een leider in reisproducten voor honden, met een missie om de problemen waar hondeneigenaren dagelijks mee te maken krijgen, op te lossen.

Wat kenmerkt Kurgo

Kurgo is gefocust op het maken van producten die het avonturieren met je hond gemakkelijker dan ooit maken. Ze zijn bekend om hun duurzame en behoefte-gebaseerde ontwerpen, zoals de Kurgo harness, die veiligheid en comfort bieden tijdens het reizen.

Wat verkoopt Kurgo

Kurgo biedt een breed scala aan producten, waaronder hondenlijnen en halsbanden, hondentuigen, honden autostoelen en hondenrugzakken.

Hondenlijnen en halsbanden

Kurgo’s hondenlijnen en halsbanden zijn ontworpen voor maximale comfort en veiligheid. Ze zijn duurzaam en stijlvol, ideaal voor dagelijkse wandelingen en avonturen. Ontdek hier meer halsbanden.

Honden tuigen/ harnassen

De Kurgo hondentuig en harnassen zijn speciaal ontworpen om het comfort en de veiligheid van je hond te garanderen tijdens het wandelen of reizen.

Honden autostoel

De Kurgo honden autostoel zorgt voor een veilige en comfortabele reis voor je hond. Het is gemakkelijk te installeren en biedt de ultieme bescherming voor zowel je hond als je auto.

Honden rugzakken

Met de Kurgo hondenrugzak kan je hond zijn eigen spullen dragen tijdens wandelingen of reizen. De rugzakken zijn comfortabel en hebben voldoende ruimte voor alle benodigdheden.

Conclusie

Kurgo staat synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare hondenlijn, een comfortabel harnas, een veilige autostoel of een handige hondenrugzak, Kurgo heeft het allemaal. Elk product is ontworpen met het oog op het comfort en de veiligheid van je hond, zodat jullie samen de wereld kunnen verkennen. Ontdek ons Kurgo assortiment en begin vandaag nog met het plannen van je volgende avontuur!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01