Prins Petfood

Bij Prins Petfood draait alles om de liefde voor huisdieren en het welzijn van dieren in het algemeen. Dit merk, dat al sinds 1963 bestaat, heeft zich gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Ze gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en kiezen alleen voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ontdek meer over de merken bij Petfactor.

Lees meer

Geschiedenis van Prins Petfood

Prins Petfood is opgericht in 1963 en heeft sindsdien veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van voeding voor katten en honden. Het bedrijf heeft altijd de gezondheid en het welzijn van dieren vooropgesteld en produceert voeding met natuurlijke ingrediënten.

Wat kenmerkt Prins Petfood

Prins Petfood is uniek vanwege zijn 100% natuurlijke benadering van dierenvoeding. Ze maken geen gebruik van synthetische toevoegingen en kiezen alleen voor hoogwaardige ingrediënten. Bovendien is Prins Petfood een duurzaam merk dat verantwoorde keuzes maakt voor het welzijn van mens en dier. Ze zijn ook proefdiervrij, wat betekent dat ze geen gebruik maken van proefdieren voor hun onderzoeken.

Wat verkoopt Prins Petfood

Prins Petfood biedt een breed scala aan voeding voor zowel honden als katten. Dit omvat voeding voor verschillende leeftijden en specifieke behoeften.

Honden voer

Prins Petfood heeft een uitgebreid assortiment aan hondenvoer. Ze bieden een breed scala aan opties, van droogvoer en knapperige brokken tot voeding speciaal geformuleerd voor verschillende levensfasen. Of je nu een energieke puppy hebt die de juiste voedingsstoffen nodig heeft om te groeien, of een senior hond die voeding nodig heeft die gemakkelijker te verteren is, Prins heeft een oplossing die past bij de unieke behoeften van je hond.

Kattenvoer

Voor katten heeft Prins Petfood een zorgvuldig samengestelde selectie van kattenbrokken. Deze brokken zijn geformuleerd om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten in elke levensfase. Of je nu een speelse kitten hebt die de juiste balans van vitaminen en mineralen nodig heeft, of een oudere kat die specifieke voedingsbehoeften heeft, Prins zorgt ervoor dat elke maaltijd voedzaam en smakelijk is voor je geliefde huisdier.

Conclusie

Prins Petfood is een betrouwbaar merk dat al jarenlang hoogwaardige voeding voor huisdieren produceert. Met hun focus op natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid, is het een uitstekende keuze voor elke huisdiereigenaar die het beste wil voor zijn of haar dier. Ontdek het volledige assortiment voor katten en honden bij Petfactor.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01