Proline Boxby

Proline Boxby is een toonaangevend merk in de wereld van hondensnacks. Met een breed scala aan producten, van beloningssnoepjes tot hypoallergene snacks, biedt Boxby kwaliteit en variëteit voor elke hondenbezitter. Als je op zoek bent naar de beste traktaties voor je trouwe viervoeter, dan is Boxby de juiste keuze.

Lees meer

Geschiedenis van Proline Boxby

Proline Boxby is een merk dat valt onder Scholtus, een van de eerste Europese producenten van snacks en traktaties voor huisdieren. Sinds 1981 hebben huisdiereigenaren en hun honden en katten genoten van hun producten. Scholtus heeft Proline Petfood in 2011 overgenomen, waarmee ze ook het Boxby merk hebben geërfd. Boxby is een toonaangevend merk dat uitsluitend wordt verkocht bij gespecialiseerde dierenwinkels in heel Europa.

Wat kenmerkt Proline Boxby

Boxby richt zich voornamelijk op honden en katten. Ze staan bekend om hun innovatieve benadering en continue streven naar verbetering. Ze luisteren naar hun klanten en de consumenten om een leidende rol in de markt te blijven spelen. Boxby staat ook bekend om zijn hypoallergene snacks, zoals de boxby hypoallergeen.

Wat verkoopt Proline Boxby

Boxby, een toonaangevend merk in de wereld van hondensnacks, biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elke hond te voldoen. Van trainingssnacks tot gezonde tussendoortjes, Boxby heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van hun populaire producten:

Beloningssnoepjes hond

Deze snacks zijn perfect voor trainingssessies of als een snelle beloning voor uw hond. Ze zijn smakelijk, gemakkelijk verteerbaar en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waardoor ze een favoriet zijn bij veel hondeneigenaren.

Hondenbotten / kluifjes

Ideaal voor kauwende honden, deze Boxby botten en kluifjes zijn zowel smakelijk als bevorderlijk voor de tandgezondheid. Ze helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen en zorgen voor urenlang kauwplezier.

Gedroogde hondensnacks

Een natuurlijke en gezonde optie, deze Boxby gedroogde snacks zijn een hit bij veel honden. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen, waardoor ze een gezonde keuze zijn.

Zachte hondensnacks

Perfect voor oudere honden of honden met gevoelige tanden, deze zachte snacks zijn gemakkelijk te kauwen. Ze zijn ook ideaal voor trainingssessies, omdat ze snel kunnen worden gegeven als beloning.

Kip hondensnacks

Gemaakt van hoogwaardige kip, deze kip snacks zijn een eiwitrijke traktatie voor uw hond. Ze zijn smakelijk, voedzaam en een geweldige bron van essentiële aminozuren.

Vis hondensnacks

Rijk aan omega-3 vetzuren, deze vis snacks zijn zowel smakelijk als gezond. Ze ondersteunen een gezonde huid en vacht en zijn een uitstekende aanvulling op het dieet van uw hond.

Puppy snack

Speciaal ontworpen voor jonge honden, deze puppy snacks zijn zacht en voedzaam. Ze ondersteunen de groei en ontwikkeling van puppy’s en zijn een perfecte traktatie voor de jongste leden van het gezin.

Kauwstaven

Deze kauwstaven zijn perfect voor honden die graag kauwen en helpen ook bij het reinigen van de tanden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn een gezonde keuze voor tussendoortjes.

Conclusie

Proline Boxby is een betrouwbaar merk dat zich inzet voor het leveren van kwalitatieve en innovatieve hondensnacks. Of u nu op zoek bent naar beloningssnoepjes, kauwstaven of speciale snacks voor uw puppy, Boxby heeft het allemaal. Bezoek Petfactor.nl voor het volledige assortiment van Boxby.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01