Renske

Bij de zoektocht naar het beste voor je viervoeter, is Renske een merk dat je niet mag missen. Met een rijke geschiedenis en een onfeilbare reputatie is Renske niet alleen geliefd bij hondenbezitters, maar ook een vast onderdeel van menig hondenmenu. Duik met ons in de wereld van Renske en ontdek waarom dit merk zo speciaal is.

Lees meer

Geschiedenis van Renske

Renske is al jaren een vertrouwd merk in de wereld van huisdiervoeding. Met een passie voor kwaliteit en het welzijn van huisdieren begonnen zij hun reis. Sindsdien heeft Renske zich ontpopt als een pionier, steevast gericht op het leveren van voeding die zowel smakelijk als voedzaam is.

Wat kenmerkt Renske

Wanneer je denkt aan Renske, denk je aan voeding speciaal voor honden. Hoewel ze zich primair op honden richten, vind je ook opties voor kattenvoer. De kleuren groen en bruin domineren vaak hun verpakkingen, wat de natuurlijke ingrediënten en zuiverheid symboliseert. 

Renske’s focus op hypoallergene en graanvrije opties maakt het een ideale keuze voor gevoelige viervoeters. Bovendien bieden ze oplossingen voor alle levensfasen van een hond, van speelse puppy’s tot de grijzende senioren.

Wat verkoopt Renske

Renske staat vooral bekend om hun uitgebreide assortiment hondenvoer. Van vers voer tot droge brokken, elke optie is ontworpen met het welzijn van de hond in gedachten.

Hondenvoer

Renske’s hondenvoer varieert van hypoallergeen en graanvrij hondenvoer voor gevoelige magen, tot speciale mengsels voor puppy’s en senioren. Of je nu op zoek bent naar vers hondenvoer, geperst hondenvoer, natvoer, droogvoer of knapperige hondenbrokken, Renske heeft het allemaal.

Kauwstaven

Voor de kauwlustige honden biedt Renske kauwstaven aan die niet alleen heerlijk zijn, maar ook bijdragen aan de gezondheid van het gebit. Deze kauwstaven zijn een perfecte aanvulling op het reguliere dieet en een heerlijke snack voor tussendoor.

Bij Petfactor vind je een breed assortiment van Renske producten. Dus of je nu op zoek bent naar voeding voor je hond of kat, Renske heeft de perfecte optie voor elk huisdier.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01