Rogz

Rogz, opgericht in 1995 door Paul Fuller en Irené Raubenheimer, is een merk dat bekend staat om zijn onconventionele benadering en grensverleggende producten. Met een gedeelde passie voor avontuur en de buitenlucht, heeft dit duo het merk tot een wereldwijde sensatie gemaakt. Gedreven door het doel om het meest geliefde huisdierenmerk op aarde te zijn, streeft Rogz ernaar om kwalitatief hoogwaardige en functionele huisdierproducten te ontwerpen en te produceren die over de hele wereld veilig en vertrouwd zijn.

Lees meer

Geschiedenis van Rogz?

Rogz is ontstaan uit de gedeelde avonturen van de oprichters Paul Fuller en Irené Raubenheimer. Opgericht in 1995, heeft het merk zich altijd gericht op het zijn van onconventioneel en het verleggen van grenzen. Met hoofdkantoor in Kaapstad, Zuid-Afrika, distribueert Rogz nu naar meer dan 90 landen wereldwijd.

Wat kenmerkt Rogz

Rogz is niet alleen een merk; het is een belofte van kwaliteit en veiligheid. Ze streven ernaar om de beste kwaliteit en functionele huisdieruitrusting te ontwerpen en produceren. Alle componenten en materialen ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Of je nu op zoek bent naar een rogz halsband of een rogz tuigje, je weet dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat verkoopt Rogz

Rogz biedt een breed scala aan producten voor zowel honden als katten. Van halsbanden en lijnen tot speelgoed en bedden, Rogz heeft alles wat je nodig hebt voor je huisdier.

Halsbanden

Of je nu een hond of kat hebt, de rogz halsbanden zijn ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Ze zijn duurzaam, stijlvol en gemaakt om lang mee te gaan.

Lijnen

De rogz lijnen zijn perfect voor zowel honden als katten. Ze zijn sterk, duurzaam en bieden volledige controle tijdens het wandelen.

Harnas

Het rogz harnas is ideaal voor honden en katten die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het wandelen. Ze zijn comfortabel en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de druk.

Hondenspeelgoed

Rogz heeft een breed scala aan hondenspeelgoed dat zowel leuk als functioneel is. Van de rogz frisbee tot de rogz grinz ball, er is voor elk wat wils.

Honden mand en kussens

Of je nu op zoek bent naar een hondenmand of een comfortabel hondenkussen, Rogz heeft het allemaal.

Katten bedden

Rogz biedt ook een reeks bedden speciaal ontworpen voor katten, zodat ze in stijl en comfort kunnen rusten.

Voerbakken

Of je nu op zoek bent naar een drinkbak of een voerbak, Rogz heeft een breed scala aan voerbakken voor zowel honden als katten.

Conclusie

Rogz is meer dan alleen een merk; het is een belofte van kwaliteit, veiligheid en innovatie. Of je nu op zoek bent naar een halsband, tuigje, speelgoed of bed, Rogz heeft alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Met een rijke geschiedenis en een passie voor innovatie, is het geen wonder dat Rogz een van de meest vertrouwde merken in de huisdierenindustrie is.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01