Roxy Snacks

Roxy Snacks is een premium merk dat valt onder Kruyning Diervoeding, een groothandel gespecialiseerd in kauw- en vleesproducten voor de hond. Al sinds 1963 biedt Kruyning Diervoeding hoogwaardige producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Als je op zoek bent naar de beste snacks voor je hond, dan is Roxy Snacks de juiste keuze.

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geschiedenis van Roxy Snacks

Roxy Snacks is een merk dat zijn oorsprong vindt bij Kruyning Diervoeding. Deze groothandel heeft al sinds 1963 een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteitsproducten voor honden. Door de jaren heen heeft Roxy Snacks zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de wereld van hondensnacks.

Wat kenmerkt Roxy Snacks

Roxy Snacks richt zich voornamelijk op honden en biedt een breed scala aan kauwsnacks. De kleuren van de verpakkingen zijn vaak natuurlijk, wat de puurheid en kwaliteit van de producten weerspiegelt. Het merk lost problemen op voor hondenbezitters door gezonde en natuurlijke snacks aan te bieden die bijdragen aan het welzijn van de hond.

Wat verkoopt Roxy Snacks

Roxy Snacks staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan hondensnacks. Hieronder vallen diverse soorten kauwsnacks die bijdragen aan de gezondheid en het plezier van je hond.

Ossenstaart

Een klassieke gedroogde snack die honden helpt hun tanden schoon te houden en ze urenlang bezig houdt. Deze duurzame kauwsnack is niet alleen smakelijk, maar ook goed voor het tandvlees van je hond.

Eend

De eendsnacks van Roxy zijn een heerlijke traktatie voor elke hond, rijk aan proteïne en smaak. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk eendenvlees, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor je viervoeter.

Lamsticks

Zachte en smakelijke sticks gemaakt van lamsvlees, ideaal voor tussendoortjes. Deze zachte snack zijn licht verteerbaar en zitten boordevol essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid van je hond.

Konijnenhuid

Een natuurlijke en gezonde snack die bijdraagt aan een glanzende vacht. Bovendien biedt het een unieke textuur die honden helpt bij het reinigen van hun tanden tijdens het kauwen.

Kangeroo sticks

Exotische en smaakvolle sticks die een unieke traktatie vormen voor je hond. Gemaakt van puur kangoeroevlees, deze snacks zijn een geweldige bron van magere eiwitten.

Kophuid plaat rund

Deze runderhuidsnacks zijn perfect voor honden die houden van een stevige kauwuitdaging. Ze zijn niet alleen bevredigend om op te kauwen, maar helpen ook bij het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Paarden long

Een lichte en luchtige paardensnack, ideaal voor honden met een gevoelige maag. Deze snacks zijn hypoallergeen en een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten.

Zalmsticks

De vissticks van Roxy zijn rijk aan omega-3 vetzuren en bevorderen een gezonde huid en vacht. De vis hondensnacks zijn ook een uitstekende bron van essentiële vetzuren die bijdragen aan de cognitieve gezondheid van je hond.

Conclusie

Roxy Snacks, onderdeel van Kruyning Diervoeding, is een topkeuze voor elke hondenbezitter die zijn huisdier het beste wil bieden. Met een breed scala aan producten en een focus op kwaliteit, is het geen wonder dat Roxy Snacks een favoriet is bij vele honden en hun baasjes

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01