Sanimal

Bij Petfactor begrijpen we dat de verzorging van je huisdier essentieel is voor hun welzijn. Sanimal, een merk aangeboden door Emax, biedt een breed scala aan verzorgingsproducten voor je huisdier, waaronder tandenborstels, tandpasta, en meer. Met meer dan 30 jaar ervaring in de veterinaire apotheek, richt Sanimal zich op het gezond en fit houden van honden, katten, konijnen, en andere kleine huisdieren door hoogwaardige premium diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten aan te bieden.

Lees meer

Geschiedenis van Sanimal

Sanimal is een merk onder Emax, een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en een rijke geschiedenis in het leveren van hoogwaardige diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten. Emax, een Nederlands bedrijf, heeft zich altijd ingezet voor de gezondheid van huisdieren en blijft vernieuwen en verbeteren in hun aanbod om aan de behoeften van zowel huisdiereneigenaren als professionals te voldoen.

Wat kenmerkt Sanimal

Sanimal staat bekend om zijn uitgebreide verzorgingslijn die bijdraagt aan een fit en gezond leven voor je huisdier. Of je nu een hond of kat hebt, de producten van Sanimal, zoals de Sanimal tanddoekjes, oogdoekjes en oorddoekjes, zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Een opmerkelijk product in hun lijn is “Sanimal soepele gewrichten”, dat speciaal is ontwikkeld om de gewrichten van je huisdier te ondersteunen.

Wat verkoopt Sanimal

Sanimal verkoopt een diversiteit aan verzorgingsproducten voor honden en katten, waaronder producten voor mondhygiëne, oog- en oorverzorging, en supplementen zoals “Sanimal imodiar” en “Sanimal Pre & Probiotica”.

Tandenborstel

De Sanimal tandenborstel is ontworpen om de mondhygiëne van je huisdier te onderhouden, waardoor tandplak en tandsteen worden verminderd en een frisse adem wordt bevorderd.

Tandpasta

Sanimal tandpasta is geformuleerd om de tanden van je huisdier schoon en gezond te houden, terwijl het ook zorgt voor een frisse adem.

Worm test

Sanimal biedt wormtests aan om de gezondheid van je huisdier te waarborgen en tijdige behandeling van worminfestaties mogelijk te maken.

Pre & Probiotica

Sanimal Pre & Probiotica zijn ontworpen om de darmgezondheid van je huisdier te ondersteunen, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid en welzijn.

Callogeen type 2 voor soepele gewrichten

Sanimal soepele gewrichten is een product dat speciaal is ontworpen om de gewrichtsgezondheid van je huisdier te ondersteunen en bij te dragen aan hun mobiliteit en comfort.

Oorreiniger

De Sanimal oorreiniger is speciaal ontwikkeld om de oren van je huisdier schoon en gezond te houden, waardoor oorinfecties en andere gerelateerde problemen worden voorkomen.

Conclusie

Sanimal, met zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan de gezondheid van huisdieren, biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de verzorgingsbehoeften van je huisdier te voldoen. Of je nu op zoek bent naar producten voor mondverzorging, gewrichtsondersteuning, of algemene gezondheid, Sanimal heeft iets voor elk huisdier in jouw leven.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01