Scalibor

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare en effectieve bescherming voor je hond tegen teken en vlooien, is de scalibor tekenband een uitstekende keuze. Als onderdeel van Merck Animal Health, staat Scalibor bekend om zijn hoogwaardige dierengezondheidsoplossingen. Met een rijke geschiedenis en toewijding aan dierenwelzijn, is Scalibor een merk dat je kunt vertrouwen.

Lees meer

Geschiedenis van Scalibor?

Scalibor is een merk van Merck Animal Health, ook bekend als MSD Animal Health buiten de Verenigde Staten en Canada. Merck Animal Health is een wereldwijde leider in dierengezondheidsoplossingen en biedt een breed scala aan veterinaire farmaceutica, vaccins en gezondheidsbeheerservices. Met een sterke wetenschappelijke basis en toewijding aan kwaliteit en integriteit, streeft Merck Animal Health ernaar om aan de verwachtingen van klanten, regelgevers en overheden te voldoen.

Wat kenmerkt Scalibor

Scalibor is vooral gericht op de gezondheid en bescherming van honden. De scalibor band is specifiek ontworpen om honden te beschermen tegen teken en vlooien. De banden zijn beschikbaar in verschillende maten, waaronder de scalibor tekenband large, geschikt voor grotere hondenrassen. De kenmerkende kleur van de Scalibor banden is wit, wat zorgt voor een subtiele en stijlvolle uitstraling.

Wat verkoopt Scalibor

Scalibor staat vooral bekend om zijn teken- en vlooienbanden voor honden. Deze banden bieden langdurige bescherming en zijn een essentieel product voor elke hondeneigenaar die zijn huisdier wil beschermen tegen schadelijke parasieten.

Tekenband

De scalibor tekenband biedt tot zes maanden bescherming tegen teken en vlooien. Het is een veilige en effectieve oplossing voor honden van alle leeftijden en maten.

Vlooienband

Naast bescherming tegen teken, biedt de scalibor vlooienband ook bescherming tegen vlooien. Het is een must-have voor hondeneigenaren die in gebieden wonen waar vlooien veel voorkomen.

Protectorband

De scalibor protectorband is een geavanceerde versie van de standaard teken- en vlooienband, die extra bescherming biedt en langer meegaat.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een tekenband of een vlooienband voor je hond, Scalibor biedt betrouwbare oplossingen die zijn ontworpen met de gezondheid en het welzijn van je huisdier in gedachten. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan innovatie, is Scalibor een merk dat je kunt vertrouwen voor de bescherming van je geliefde viervoeter. Meer honden spullen kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment op PetFactor hier!

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01