Skinneeez

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig speelgoed voor uw huisdier? Skinneeez is het merk dat u zoekt. Als onderdeel van Ethical Products, Inc., staat Skinneeez bekend om zijn innovatieve en duurzame producten die zowel huisdieren als hun eigenaren blij maken.

Lees meer

Geschiedenis van Skinneeez

Ethical Products, Inc., het bedrijf achter Skinneeez, is een particulier bedrijf dat in 1952 werd opgericht. Met hun hoofdkantoor in Bloomfield, hebben ze een rijke geschiedenis van het leveren van meer dan 1000 producten van harde en zachte goederen aan alle grote huisdierengroothandels en -detailhandelaren. Ze zijn ook bekend om hun voortdurende inspanningen om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen, zoals blijkt uit hun vele prijzen voor beste nieuwe producten voor honden, katten.

Wat kenmerkt Skinneeez

Skinneeez staat vooral bekend om zijn speelgoed voor honden. Ze hebben een bijzondere focus op het creëren van speelgoed dat duurzaam, veilig en leuk is voor huisdieren. Een van hun meest opvallende productlijnen is de “Skinneeez™”, die in 2008 werd geïntroduceerd als de eerste vulling-vrije hondenspeelgoedlijn op de markt.

Wat verkoopt Skinneeez

Skinneeez is gespecialiseerd in hondenspeelgoed, met name hondenknuffels die zijn ontworpen om lang mee te gaan en uw huisdier urenlang te vermaken.

Hondenknuffels

De hondenknuffels van Skinneeez zijn uniek omdat ze geen vulling hebben. Dit betekent minder rommel in huis en een speeltje dat langer meegaat. De knuffels zijn ook ontworpen met realistische kenmerken, waardoor ze aantrekkelijker zijn voor honden.

Conclusie

Of u nu op zoek bent naar speelgoed voor uw hond! Skinneeez heeft iets voor elke hond. Met hun toewijding aan kwaliteit en innovatie is het geen wonder dat ze een vertrouwd merk zijn in de huisdierenindustrie zijn.

Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk