Spot

Als je op zoek bent naar kwaliteitsproducten voor je huisdier, dan is Spot een merk dat je zeker moet overwegen. Opgericht in 1952, heeft Spot, onderdeel van Ethical Products, Inc., zich gevestigd als een betrouwbaar merk dat zich richt op het welzijn van zowel honden als katten. Met hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Bloomfield, NJ, hebben ze een breed scala aan producten ontwikkeld die zijn ontworpen om aan de behoeften van je huisdier te voldoen.

Lees meer

Geschiedenis van Spot

Spot is een merk van Ethical Products, Inc., een particulier bedrijf dat in 1952 is opgericht. Met hun distributiecentrum en hoofdkantoor in Bloomfield, NJ, hebben ze zich altijd gericht op het leveren van kwaliteitsproducten voor huisdieren. Door de jaren heen heeft Ethical Products talrijke prijzen gewonnen voor hun innovatieve producten.

Wat kenmerkt Spot

Spot, onderdeel van Ethical Products, richt zich voornamelijk op producten voor honden en katten. Ze staan bekend om hun innovatie, kwaliteit, veiligheid en eerlijkheid. Of je nu op zoek bent naar duurzaam hondenspeelgoed of stijlvolle accessoires, Spot heeft het in huis.

Wat verkoopt Spot

Spot biedt een breed scala aan producten, waaronder:

Hondenspeelgoed

Van knuffels tot touwspeelgoed en bijtspeelgoed, Spot heeft het allemaal. Hun hondenspeelgoed is niet alleen leuk voor je hond, maar ook hufterproof.

Kattenspeelgoed

Spot heeft ook een assortiment speelgoed speciaal ontworpen voor katten, om ze urenlang bezig te houden.

Honden slaapplekken

Op zoek naar een comfortabele slaapplek voor je hond? Spot heeft diverse opties die perfect zijn voor een dutje.

Katten slaapplekken

Ook voor katten biedt Spot comfortabele slaapplekken aan.

Voerbakken

Of je nu een voerbak voor je hond of kat nodig hebt, Spot heeft diverse stijlvolle opties.

Accessoires voor honden en katten

Van hondenaccessoires tot kattenaccessoires, Spot heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier stijlvol en comfortabel te houden.

Kleding voor honden en katten

Spot biedt ook een assortiment aan hondenkleding en kattenkleding om je viervoeter warm en stijlvol te houden.

Conclusie

Of je nu een honden- of kattenliefhebber bent, Spot heeft alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit en innovatie, is het geen wonder dat Spot een van de topmerken op Petfactor.nl is.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01