Vitakraft

Als je op zoek bent naar kwalitatieve producten voor je huisdier, dan is Vitakraft een merk dat je niet mag missen. Opgericht in de jaren ’20 door de Duitse dierenliefhebber Heino Wührmann, heeft Vitakraft zich altijd ingezet voor het welzijn van huisdieren. Met een breed scala aan producten, van hondensnacks tot kattenbakvulling, biedt Vitakraft alles wat je nodig hebt om je huisdier gelukkig en gezond te houden.

Lees meer

Geschiedenis van Vitakraft

Vitakraft werd opgericht met een passie voor dieren en een missie om bij te dragen aan hun gezondheid en plezier. Door de jaren heen heeft het merk zich gericht op innovatie en kwaliteit, waardoor ze een betrouwbare naam hebben opgebouwd in de dierenverzorgingsmarkt.

Wat kenmerkt Vitakraft

Vitakraft is vooral gefocust op honden en katten, maar hun producten zijn geschikt voor een breed scala aan huisdieren. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve producten zoals Vitakraft liquid snack en Vitakraft magic clean. Of je nu op zoek bent naar Vitakraft hondensnacks of Vitakraft kattenvoer, je kunt er zeker van zijn dat je een product krijgt dat bijdraagt aan het welzijn van je huisdier.

Wat verkoopt Vitakraft

Vitakraft biedt een breed scala aan producten, waaronder hondensnacks, beloningssnoepjes en kattenbakvulling.

Honden snacks

De Vitakraft beefstick is meer dan zomaar een hondensnack; het is een traktatie die je hond zal aanbidden. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is het de perfecte beloning voor je trouwe viervoeter.

Honden beloningssnoepjes: Vitakraft Treaties Bits

De Vitakraft treaties bits zijn ideaal voor trainingssessies of gewoon als tussendoortje. Ze zijn zacht en makkelijk te kauwen, waardoor ze perfect zijn voor honden van alle leeftijden.

Kattenbakvulling

Vitakraft kattenbakvulling staat bekend om zijn hoge absorptievermogen en geurbestrijdende eigenschappen. Het is een must-have voor elke kat.

Conclusie

Of je nu een honden- of kattenliefhebber bent, Vitakraft heeft iets voor elk huisdier. Van Vitakraft natvoer kat tot Vitakraft poesie, dit merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. Bezoek onze webshop om het volledige assortiment te bekijken.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01