Yakka's

Bent je op zoek naar een natuurlijke en voedzame snack voor jouw hond? Dan zijn de Yakka’s precies wat je nodig heeft. Deze traditionele kaasbotten zijn afkomstig uit de Himalaya en worden gemaakt van jakmelk, een rundersoort die hoog in de bergen leeft. Ze zijn niet alleen heerlijk voor je hond, maar ook bijzonder voedzaam.

Lees meer

Geschiedenis van Yakka’s

Yakka’s zijn traditioneel gemaakt van jakmelk in de Himalaya. De jak, een rundersoort die hoog in de bergen leeft, levert de melk voor deze voedzame botten. Op traditionele wijze wordt de melk gestold, gescheiden van water en geperst in jute. Vervolgens worden de Yakka’s gerookt, wat ze een heerlijke smaak geeft. Elk Yakka bot ondergaat een strenge voedselkwaliteitscontrole en wordt voorzien van een gezondheidscertificaat.

Wat kenmerkt Yakka’s

Yakka’s zijn specifiek gericht op honden. Ze zijn 100% natuurlijk, hypoallergeen en zowel graanvrij als glutenvrij. Bovendien zijn de hondensnacks zacht maar toch stevig, wat ze perfect maakt als kauwstaaf voor honden van alle leeftijden. Door het kopen van Yakka’s steunt je ook de boeren in de Himalaya, die een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten.

Wat verkoopt Yakka’s

Yakka’s verkoopt voornamelijk kauwstaven voor honden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, zodat elke hond, ongeacht zijn grootte, kan genieten van deze heerlijke traktatie.

Yakka’s kaasbot

Het Yakka bot is een traditionele kaasbot gemaakt van jakmelk. Ze zijn niet alleen smakelijk maar ook gezond, en helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Deze natuurlijke snacks zijn vrij van conserveringsmiddelen en lactose, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor honden met gevoelige magen.

Yakka’s zijn ook hypoallergeen, wat betekent dat ze ideaal zijn voor honden met allergieën.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een gezonde traktatie voor jouw hond of een manier wilt vinden om de tandgezondheid van jouw huisdier te bevorderen, het merk Yakka’s biedt een uitstekende oplossing. Met hun natuurlijke ingrediënten en traditionele productiemethoden zijn ze een favoriet bij zowel honden als hun eigenaren.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01