Renske Webshop

100% natuurlijke voeding voor honden en katten

Renske producten worden met veel liefde en aandacht samengesteld. Met vlees of vis als hoofdingrediënt. Daarnaast bevatten onze producten 100% natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, zoals kruiden, vitaminen en mineralen. Een ander belangrijk ingrediënt in onze voeding zijn omega-3 vetzuren.

De rol van voeding

In de dertig jaar dat ik met succes honden fokte, kreeg ik oog voor de rol die voeding speelt in uiterlijk, gezondheid, gedrag en prestatie van honden en katten.

Voeding heeft altijd mijn interesse gewekt en ik heb er dan ook studie voor gevolgd. Ik verdiep me nog steeds iedere dag en leer steeds nieuwe dingen bij. Eiwitten, vetten en vetzuren zijn heel belangrijk in de voeding, zo werd mij al snel duidelijk. Helaas maken veel fabrikanten op dat punt vaak andere keuzes. Ik geloof in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken en te houden. Daarom ben ik zelf voeding gaan ontwikkelen. Sindsdien leveren wij diervoeding en voedingssupplementen die op deze filosofie gebaseerd zijn. Ik wilde het beste voor mijn eigen honden en katten. En als je je eigen dieren het beste kunt geven, waarom die van een ander dan niet?

Hierin zullen wij ons blijven ontwikkelen om jou de beste natuurlijke voeding voor jouw hond of kat te kunnen bieden!

Logo Renske
Petfactor B.V. - KVK 84269510 - Bellstraat 7, 3861 NP, Nijkerk