Retour & Terugbetalingsbeleid

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer aanpassen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren voordat deze wordt klaar gemaakt voor verzending naar onze bezorgpartners. Dit betekent bij een bestelling voor 16:00 dat dit voor 16:30 moet worden doorgegeven & bij een bestelling na 16:00 dat dit voor 16:30 de volgende werkdag doorgegeven moet worden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via contact@petfactor.nl en we laten weten hoe je deze kan retourneren . Zodra het bij ons terugkomt, zullen we je terugbetaling regelen. Zakken honden en kattenvoer die geopend zijn geweest worden niet retour genomen.

Wat als ik een beschadigd of verkeerd item ontvang?

Het is belangrijk dat je de bestelling bij bezorging controleert, mochten er gebreken zijn dan horen wij dat graag meteen via de mail. Dan zal dit direct opgelost worden. In dit geval ontvangt u van ons een gratis retouretiket en kunt je je bestelling kosteloos terugsturen. 

Hoeveel betaal ik voor een retourzending?

Als je de hele bestelling retourneert, krijg je een volledige terugbetaling, inclusief bezorg en verzendkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, betalen we de kosten van die artikelen terug.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Terugbetaling van de geplaatste bestelling bij retourneren gebeurt binnen 2 werkdagen.