Trixie

Trixie, een bekend merk in de wereld van huisdierbenodigdheden, biedt een breed scala aan producten om het leven van uw huisdier en uzelf gemakkelijker en leuker te maken. Of u nu op zoek bent naar een Trixie hondenfietskar om avonturen met uw hond te beleven, of een Trixie krabpaal om uw kat urenlang vermaak te bieden, Trixie heeft het allemaal. Ontdek het uitgebreide assortiment van Trixie bij petfactor.nl.

Lees meer

 

Geschiedenis van Trixie?

Sinds het oprichtingsjaar van TRIXIE in 1974, is de liefde voor huisdieren voortdurend gegroeid en zijn de eisen die aan producten voor huisdieren worden gesteld, aanzienlijk veranderd. TRIXIE heeft zich door de jaren heen aangepast aan deze veranderende behoeften en voelt tegenwoordig een grote verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. De transformatie en aanpassing van processen binnen het bedrijf worden voortdurend geperfectioneerd en geïntensiveerd om aan deze eisen te voldoen en om producten van hoge kwaliteit te blijven leveren aan huisdieren en hun eigenaren wereldwijd.

Wat kenmerkt Trixie

Trixie staat bekend om zijn brede assortiment aan producten voor zowel honden als katten. Of het nu gaat om praktische hondenaccessoires zoals de populaire Trixie rugzak en Trixie autostoel, of om speelse items zoals Trixie speelgoed en Trixie hondenbedden, dit merk zorgt voor innovatie en kwaliteit in elk product.

Wat verkoopt Trixie?

Trixie verkoopt een breed scala aan producten, waaronder blaf controle oplossingen, hondenbedden, speelgoed, en nog veel meer. Hieronder gaan we dieper in op enkele van hun productcategorieën.

Blaf controle oplossingen

Trixie biedt blaf controle oplossingen om ongewenst blaffen van honden te minimaliseren en een harmonieuze omgeving in huis te behouden. Deze producten zijn ontworpen om zowel effectief als diervriendelijk te zijn, waardoor ze een populaire keuze zijn onder hondenbezitters.

Hondenbedden & Slaapplaatsen

Trixie hondenbedden en slaapplaatsen zijn ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden aan je huisdier. Of je nu kiest voor een Trixie hondenmand of een ander slaapproduct, je kunt er zeker van zijn dat je hond de rust krijgt die hij verdient.

Hondenspeelgoed

Van Trixie speelgoed dat mentale stimulatie biedt, zoals de Trixie Dog Activity Memory Trainer, tot speeltjes die fysieke activiteit bevorderen, Trixie heeft een breed scala aan opties om je hond bezig en gelukkig te houden.

Trixie Hondenaccessoires

Van Trixie halsbanden en riemen tot hondenbakken en drinkfonteinen, Trixie heeft een breed scala aan accessoires om het leven met uw hond gemakkelijker en aangenamer te maken.

Trixie Kattenaccessoires

Trixie biedt ook een breed scala aan accessoires voor katten, waaronder kattentoiletten, voederbakken, en kattenluiken, die allemaal zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van katten en hun eigenaren.

Trixie Verzorgingsproducten

Trixie’s assortiment verzorgingsproducten, waaronder shampoo en borstels voor honden, en oorreinigers en tandverzorgingsproducten, helpen u om de gezondheid en het welzijn van uw huisdier te behouden.

Conclusie

Trixie is een merk dat zich inzet om kwalitatieve producten te bieden voor huisdieren en hun eigenaren. Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor blafcontrole, comfortabele slaapplaatsen, of stimulerend speelgoed, Trixie heeft iets voor elke huisdiereigenaar. Ontdek het volledige assortiment van Trixie producten op Petfactor.

Petfactor B.V. - Hooiland 19, 3861XD Nijkerk - KVK nr. 84269510 - BTW nr. NL863153902B01